Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / fotbal liga campionilor / Ponturi fotbal Porto-Liverpool-Champions League 14.02.2018

Ponturi fotbal Porto-Liverpool-Champions League 14.02.2018

Cea de-a treia partidă din optimile UEFA Champions League aliniază două formații ce își doresc să ajungă cât mai sus în această competiție. Este vorba de meciul dintre Porto și Liverpool, fanii ambelor echipe și a celor de fotbal spectacol sperând la o partidă cu multe reușite, așa cum au obișnuit să fie jocurile celor două formații atât în campionat cât și în grupele UCL.

Porto, gazda acestei dispute, o așteaptă pe Liverpool în efectiv complet și dornică de a încheia primul meci din tur cu un rezultat ce îi va da încredere că poate reuși calificarea. Formația de pe Estadio do Dragao este conștientă că nu trebuie să ia gol pentru a spera în continuare la sferturile de finală, dar nici acest lucru nu ar trebui să reprezinte un dezastru pentru moralul jucătorilor. Conduși de pe bancă de Sergio Conceicao nu a reușit o fază a grupelor foarte bună, aceasta încheiând pe locul doi într-o grupă în care cu puțina atenție și motivație, putea termina pe prima poziție. Monaco,Leipzig sau Besiktas nu sunt peste formația portugheză, experiența fiind clar de partea acestora. În campionat lucrurile sunt în continuare deschise, dar fanii echipei speră să se bucure de încă un trofeu de campioană. Stadionul va conta enorm în disputa cu formația londoneză, Porto practicând un joc extrem de consistent și solid pe această arenă.

Echipa probabilă: Jose Sa – Telles,Reyes,Felipe,Pereira – Torres,Herrera,Paulinho,Brahimi – Aboubakar,Marega

Liverpool, oaspetele din acest joc, se deplasează până în Portugalia pentru a disputa turul din optimile de finală ale UEFA Champions League, partidă ce nu are o favorită clară deoarece ambele formații se află la o egalitate judecând după toate aspectele. Formația condusă de pe bancă de Jurgen Klopp își dorește să înceapă cu dreptul aceste optimi de finală, și să plece în Anglia cu un rezultat pozitiv. Calificarea clubului din Liverpool este extrem de importantă privind la banii introduși în campania de transferuri și întreaga străduință a antrenorului neamț de a triumfa atât în Europa cât și în campionatul englez. Grupa de calificare a fost una destul de simplă pe Can&Co, aceștia terminând pe primul loc în fața spaniolilor de la Sevilla, lucru ce i-a bucurat enorm pe fanii echipei roșii. În campionat lucrurile sunt în continuare deschise pentru ocuparea poziției de UCL. Totuși, Liverpool are capacitatea necesară de a se impune chiar în fața unor formații ca Chelsea și United, arma letală a trupei lui Klopp fiind atacul, construit din tipare germane.

Echipa probabilă : Karius – Robertson,Djik,Matip,Arnold – Chamberlain,Can,Wijnaldum – Salah,Firmino,Mane

Ambele formații vor căuta să marcheze în acest joc pentru a spera la calificarea în sferturile UCL, astfel așteptându-mă la o partidă cu goluri de ambele părți.

Pronostic Porto-Liverpool: ambele marchează

COTA 1,62

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>