Ponturi fotbal Poli Iasi-Viitorul-Liga1 24.02.2018

0
6

Poate cel mai așteptat duel din ultima etapă a sezonului regulat este cel dintre Politehnica Iași contra celor de la Viitorul Constanța. Meciul contează în definitivarea locului de play-off. Constănțenii pot pleca și cu un egal din Copou, de atând având nevoie pentru calificarea ulterioară. În schimb, ieșenii au nevoie de maximul de puncte pentru a fi sigură că pot ocupa ultima poziție de play-off.

Poli Iași, formația gazdă, nu pornește drept favorită în acest duel deoarece nu deține un lot mult mai valoros ca al oaspeților, dar deține totuți un atuu extrem de interesant: victorii pe linie în acest reînceput de campionat care astăzi ajunge la final. Formația condusă de Flavius Stoican a reușit un sezon extrem de bun prin prisma puterii de a se lupta pentru ocuparea unui loc de play-off care înainte erau cu mult superioare. Chiar dacă nu deține un lot scump de jucători, aceștia conduși de tânărul dinamovist s-au conformat cu cerințele antrenorului, iar aparent lucrurile funcționază de minune. Voluntari,Botoșani sau Timișoara au fost victimile ieșenilor din acest început de an. Astfel că moldovenii sunt extrem de motivați înaintea acestui joc, rezultatele anterioare punându-și destul de mult amprenta asupra duelului cu Astra.

Viitorul Constanța, formația oaspete din această seară, vine în Copou cu dorința de a se califica în play-off. Formația condusă de regele fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, se află într-o formă foarte bună o data cu reînceperea sezonului regulat, aceasta reușind numai puțin de 2 victorii din trei jocuri disputate. Chiar dacă nu pornește cu prima șansă la câștigarea meciului, echipa lui Hagi are mari șanse să se impună deoarece deține o filosofie tactică ce va diferi cu ceea ce a fost aliniat până acum pentru a nu pleca învinsă din această deplasare. Ianis Hagi, fiul antrenorului Viitorului, este pregătit să demonstreze țării că merită să ocupe un loc de play-off cu formația sa, și spună că este convins că va exista oricând o nouă șansă pentru a pleca la mai bine. Viitorul s-a bucurat de reîntoarcerea acestuia deoarece nevoia de playmaker exista încă de la începutul sezonului trecut. Jucătorii lui Hagi trebuie să abordeze cât se poate de serios partida pentru a nu se trezi cu vreo surpriză.

Ambele formații sunt capabile să reușească un rezultat măreț în această confruntare deoarece se joacă cu calificarea pe masă. Totuși, voi miza pe un meci plin de conflicte, de lupte, lipsit de fotbal, rezultat care o va antaja doar pe una dintre formații, lucru de ca

Pronostic Iași-Viitorul: pauză sau final X

[maxbutton id=”2″ text=”COTA 1,6″ ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

*