Ponturi fotbal Plzen-Partizan-Europa League 22.02.2018

0
16

Una dintre cele mai echilibrate partide din aceast manșă retur a șaisprezecimilor de finală din Europa League este cea dintre Plzen și Partizan. Duelul de această dată are să se dispute în Cehia, pornind de la scorul de 1-1 înregistrat în manșa tur la Belgrad.

Viktoria Plzen,gazda acestei dispute, pornește cu prima șansă la calificare deoarece are avantajul golului înscris în turul acestei manșe. Formația cehă condusă de la margine de antrenorul Pavel Vrba nu se află într-o formă foarte bună deoarece abia au început meciurile oficiale pentru aceasta, iar lucrurile trebuie să intre pe făgaș normal cât se poate de repede pentru a continua lupta în atingerea obiectivelor. Egalul de la Belgrad obținut de Plzen prin golul lui Reznik în minutul 81 o menține în continuare în lupta pentru calificare, iar de această lucrurile sunt de partea cehilor. Campionatul a debutat chiar în acest weekend, Plzen reușind doar un rezultat de galitate pe terenu celor de la Sigma Olomouc, scor 0-0. Cu o tactică bine pusă la punct, cehii pot izbuti o calificare în optimile acestei competiții.

Echipa probabilă: Hruska-Reznik,Hejda,Hubnik,Limbersky-Hrosovsky,Horava-Petrzela,Kolar,Kopic-Reznicek

Partizan Belgrad se deplasează tocmai în Cehia pentru a reuși calificarea în faza următoare din Europa League. Formația condusă de la margine de Miroslav Dukic nu traversează nici ea o perioadă extraordinară. Sârbii abia au început și ei să dispute câteva meciuri oficiale, iar acest lucru poate reprezenta o perioadă de acomodare a jucătorilor până să reintre într-un ritm normal de joc, așa cum obișnuia în toamna anului trecut. Partizan a scăpat succesul printre degete, fiind egalată spre finalul partidei, dar un scor care justifică pe deplin întregul meci, nefiind corect în definitiv ca una dintre formații să aibă în cont victoria. Lucrurile trebuie să se schimbe pentru Partizan daca își doresc cu adevărat să atingă optimile de finală.

Echipa probabila: Stojkovic-Miletic,Mitrovic,Miletic,Vulicevic-Pantic,Luiz,Jevtovic,Soumah-Solomon,Tawamba

Ambele formații speră la o calificare în optimile de finală, iar la cum decurg lucrurile, cei mai în măsură sunt cehii, mai ales că pe teren propriu știu foarte bine să gestioneze partida, iar formația din Belgrad este periculoasă doar acolo unde îi are pe fani aproape. Voi miza pe experiența cehilor în UEL, și a faptului că deține un lot ceva mai valoros față de sârbi.

[maxbutton id=”2″ text=”COTA 1,4″ ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

*