Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal Pescara-Empoli-Serie B 25.03.2018

Ponturi fotbal Pescara-Empoli-Serie B 25.03.2018

Etapa cu numărul 32 din Serie B continua și în această duminică de la ora 16:00 cu o serie de meciuri ce se anunță extrem de interesante. Una dintre acestea este cea dintre Pescara și Empoli, formații ce luptă pentru obiective diferite în acest sezon.

Pescara, gazda acestei dispute, pleacă cu șansa a doua la casele de pariuri deoarece deține un lot inferior valoric față de adversara din această după amiază după cum se observă în clasament. Formația antrenată de Massimo Epifani nu realizează sezonul dorit, deși începuse foarte convingător această stagiune, dar treptat acest suflu a reușit să se stingă. În acest moment, Pescara ocupă doar locul 14 cu 37 de puncte, fiind la doar 4 de zona roșie a Seriei B. Totuși, aceasta este pregătită să îndrepte lucrurile și să încerce pe cât posibil să urce în zona de play-off.După trei înfrângeri consecutive, etapa trecută a izbutit un rezultat de egalitate contra celor de la Avellino care îi poate ajuta pe fotbaliștii Pescarei să aibă o altă atitudine față de Empoli. Atacul este singura soluție a trupei lui Epifani de a izbuti un rezultat pozitiv.

Empoli se deplasează pe terenul celor de la Pescara cu dorința de a mai adăuga încă 3 puncte în clasamentul Seriei B. Aceasta pleacă cu prima șansă la casele de pariuri, iar acest lucru demonstrează calitatea trupei conduse de la margine de Aurelio Andreozzoli, mai ales că va disputa acest joc în deplasare. Sezonul se prezintă impecabil pentru această formație care este pregătită să revină pe prima scenă a fotbalului Italian. În acest moment Empoli este lider în Serie B cu 57 de puncte, având un avantaj de 6 față de Palermo, prima clasată în ierarhia play-off-ului. Lucrurile nu trebuie să se schimbe radical în următoarea perioadă deoarece acest lucru ar însemna o muncă realizată degeaba. Tocmai de aceea, Andreozzoli trebuie să își mobilizeze băieții încăt să nu cadă într-o criză de rezultate. Forma de moment este una foarte bună, având două victorii consecutive contra celor de la Venezia și Entella, ambele pe teren propriu.

Cele două formații italiene s-au mai întâlnit în acest sezon când au realizat un joc spectaculos, Empoli reușind să se impună cu scorul de 3-1. De această dată lucrurile se prezintă la fel, cu Empoli cea favorită, dar Pescara fiind într-o criză din care dorește să iasă. De aceea, voi miza pe un joc la fel de deschis, cu minim trei goluri.

Pronostic Pescara-Empoli: peste 2,5 goluri

COTA 1,65

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>