Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Osnabruck-Karlsruher-Germania Liga3 14.02.2018

Ponturi fotbal Osnabruck-Karlsruher-Germania Liga3 14.02.2018

Liga a treia din Germania va avea în această seară o partidă restantă din runda cu numărul 20. Este vorba de meciul dintre Osnabruck și Karlsruher, urmând să fie destul de interesant privind la pozițiile celor două formații, acestea având mare nevoie de puncte pentru atingerea obiectivelor.

Osnabruck, formația gazdă din acest joc, o așteaptă pe adversara din Karlsruher cu dorința de a obține toate cele trei puncte, aceasta având mare nevoie în lupta la retrogradare. Formația condusă de pe bancă de Daniel Thioune nu traversează un sezon foarte bun, aceasta ocupând abia poziția a 17-a în clasamentul Ligi a 3-a din Germania, fiind la șase puncte de zona roșie. Jocul prestat de fotbaliștii lui Thioune nu este unul încurajator, dar prin victoria răsunătoare de pe teren propriu din etapa trecută, scor 6-1 în favoarea acestora contra lui Chemnitze, poate rezolva problema moralului. Jucătorii sunt convinși că numai o constanță în rezultate îi poate propulsa pe o poziție ce îi va oferi un loc în sezonul viitor în aceeași ligă. Pe teren propriu au înscris 23 de goluri și au câștigat numai puțin de 18 puncte, un procentaj foarte bun reușit de Osnabruck.

Echipa probabilă: Gersbeck-Wachs,Susac,Sama,Renneke-Reimerink,Gross,Danneberg,Klaas-Heider,Alvarez

Karlsruher, oaspetele din această partidă, vine pe Wildparkstadion cu scopul de a pleca neînvinsă și de a mai bifa un punct în economia clasamentului. Formația condusă de neamțul Alois Schwartz realizează un sezon foarte bun până în acest moment,iar șansele de a reuși o promovare sunt destul de mari dacă rezultatele favorabile vor continua pentru Karlsruher. Aceasta vine după 10 partide fără înfrângere, un procentaj extraordinar reușit de aceasta, clasându-se pe poziția cu numărul 5 din Liga a3-a germană, și fiind la doar patru puncte de locul de baraj. Chiar dacă nu este o formație spectaculoasă și având numai 26 de goluri marcate și 19 primite, echipa lui Alois practică un joc foarte solid și compact, lucru ce aduce puncte extrem de importante în favoarea clubului. Etapa trecută s-a încheiat foarte bine pentru Karsluher, aceasta câștigând pe teren propriu contra celor de la Fortuna Koln, scor 1-0 în favoarea acesteia.

Echipa probabilă: Uphoff-Bader,Gordon,Pisot,Fohrenbach-Muslija,Mehlem,Wanitzek,Lorenz-Schleusener,Fink

Ambele formații sunt în cautarea victoriei în acest joc pentru a spera în continuare la atingerea obiectivelor. Astfel, mă aștept ca ambele formații să practice un fotbal bun, reușind goluri de ambele părți.

Pronostic Osnabruck-Karlsruher: ambele marcheaza

COTA 1,82

 

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>