Acasa / Fără categorie / Ponturi fotbal Olympique Marseille-Olympique Lyon-Ligue1 18.03.2018

Ponturi fotbal Olympique Marseille-Olympique Lyon-Ligue1 18.03.2018

Meciul care va închide runda cu numărul 30 din Ligue1 este cel dintre Olympique Marseille și Olympique Lyon. Partida ce este programată de la ora 22:00 pe Velodrome va alinia două formații aflată în luptă directă pentru ocuparea locurilor de UCL, fapt ce va duce la un spectacol fotbalistic, mai ales că reprezintă două forțe din fotbalul francez.

Marseille este favorita caselor de pariuri la câștigarea jocului datorită prestațiilor mai bune înregistrate în ultima vreme, dar și prin faptul că reprezintă o forță când are de partea sa întreaga suflare din oraș. Echipa antrenată de Rudi Garcia realizează un sezon foarte bun, în care a reușit deocamdată doar o clasare pe locul 3 și acumulând cca 59 de puncte, fiind la 7 distanță de calificarea directă în UCL. Acest joc reprezintă pentru fotbaliștii lui Garcia un test pentru a vedea dacă pot face față ritmului impus și de competiția europeană în care se află în continuare. Chiar joia aceasta a reușit să ajungă în sferturi, eliminând-o pe Athletic Bilbao. Marseille are o singură înfrângere acasă, 31 de puncte strânse și un golaveraj de 33-13.

Lyon vine pe Velodrome cu gândul să obțină un nou succes care să îi asigure apropierea mai mult de locurile de UCL. Lucrurile nu sunt chiar pro unei victorii pentru lyonezi, dar întregul club speră la acest lucru chiar dacă va avea în față un adversar foarte dificil. Formația lui Bruno Genesio a realizat un sezon mult mai slab decât cel din anii precedenți când reușea să practice jocuri mult mai bune, și să fie în luptă pentru mai multe trofee. În acest moment, odată cu eliminarea din UEL în fața moscoviților, echipa lui Genesio a rămas decât cu un obiectiv: calificarea în UCL. Acest lucru are să fie destul de dificil deoarece meciul de pe Velodrome are să fie extrem de decisiv în privința acestui obiectiv. Lyon-ul are o singură victorie în cinci jocuri, aceea venită chiar etapa trecută în fața celor de la Caen.

Ambele echipe își doresc să acceadă anul viitor în UCL, dar pentru acest lucru trebuie să rămână constanți în rezultate pozitive. Marseille-ul are șansa în seara aceasta să se distanțeze de Lyon, cu o victorie fiind aproape sigură că nu va putea fi ajunsă de aceasta. Astfel că voi miza pe un succes al echipei lui Rudi Garcia mai ales că au moralul ridicat după calificarea în sferturile UEL.

Pronostic Marseille-Lyon: 1 solist

COTA 1,88

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>