Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Nice-PSG-Ligue1 18.03.2018

Ponturi fotbal Nice-PSG-Ligue1 18.03.2018

Meciul care deschide seria partidelor din ziua de duminică este cel dintre Nice și Paris Saint German. Programat de la ora 14:00, meciul are în componență două echipe care nu mai au nicio emoție cu privire la acest campionat, dar vor încerca să realizeze un joc de dragul spectacolului francez.

Nice, gazda acestei întâlniri, pleacă cu șansa a doua la câștigarea jocului datorită lotului net inferior valoric pe care îl deține față de adversara sa. Echipa antrenată de Lucien Favre nu realizează același sezon ca anul trecut, fiind abia pe poziția a 7-a cu 42 de puncte, la 12 distanță de ultimul loc de UEL. Practic, campionatul s-a încheiat pentru Nice deoarece nici cupele europene și nici evitarea retrogradării nu mai reprezintă un obiectiv deoarece distanța este una prea mare. Jocul prestat de formația lui Favre se concentrează cu precădere pe introducerea unor tineri care ar trebui să împrospăteze jocul în viitorul apropiat. Forma este una în creștere mai ales după ultimele două jocuri în care a reușit să se impună în fața lui Lille și Guingamp, meciul din urmă fiind câștigat cu 2-5. Moralul lui Nice este ridicat și acest lucru poate conta foarte mult în economia partidei contra parizienilor.

Paris Saint German se deplasează pe Allianz Riviera cu dorința de a mai bifa un succes care să îi continue seria pozitivă de rezultate din ultima vreme. Echipa antrenată de spaniolul Unai Emery este lider absolut în Ligue1 cu 80 de puncte acumulate, fiind la 14 distanță de locul secund. Practic PSG-ul a încheiat cu absolut toate competițiile în acest sezon deoarece odată cu eliminarea din UCL s-a terminat și motivația jucătorilor privind restul campionatului.  Diferența de puncte față de Monaco este suficientă în a nu mai tura motoarele la maximum în restul partidelor. În acest moment lucrurile trebuie să se îndrepte spre a construe o formație competitivă pentru sezonul viitor care să atace trofeul UCL. La mijloc acestei săptămâni a reușit să se impună cu scorul de 2-1 pe teren propriu contra celor de la Angers într-o partidă în care a avut mult de suferit odată cu eliminarea lui Motta.

Ambele formații trec prin aceleași momente cu privire la abordarea partidei, plăcerea de a juca fotbal fiind singura rămasă care să dicteze ritmul meciului. Voi miza astfel pe un joc în care ambele echipe vor reuși să marcheze deoarece concentrarea nu se va menține la parametrii maximi

Pronostic Nice-PSG: ambele marchează

COTA 1,72

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>