Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Newcastle-Manchester United-Premier League 11.02.2018

Ponturi fotbal Newcastle-Manchester United-Premier League 11.02.2018

Runda cu numărul 27 din Premier League continuă și în ultima zi de weekend, oferind publicului european, dar și mondial partide extrem de interesante. Una dintrea acestea le pune la centru pe Newcastle și Manchester United, formații ce se luptă în zone diferite ale clasamentului și care își doresc să își atingă obiectivele la finalul sezonului.

Newcastle, echipa gazdă din această dispută, pleacă cu șansa a doua în duelul de pe St James Park prin prisma lotului mult inferior față de diavoli și a formei foarte slab din ultima vreme. Formația condusă de pe bancă de spaniolul Rafa Benitez traversează o perioadă dificilă, aceasta reușind să câștige ultimul joc pe data de 1 ianuarie a noului an. De atunci, fotbaliștii lui Newcastle au înregistrat eșecuri sau semi-eșecuri, nereușind să adune foarte multe puncte pentru a o îndepărta de zona roșie. În acest moment, coțofenele se află pe poziția 16, la un singur punct de retrogradare, iar Joselu&Co trebuie să își revină cât se poate de repede pentru a nu intra într-o criză de rezultate. Ultima etapă a adus un singur punct în conturile echipei, fiind obținut pe terenul celor de la Crystal Palace. Pe arena proprie, Newcastle este ultima într-un top al echipelor, aceasta reușind să câștige doar trei jocuri și să aibă un golaveraj foarte slab, 11-15, neavând șanse mari să scoată un rezultat bun contra diavolilor. Doar Gamez este incert la formația lui Benitez.

Echipa probabilă: Darlow-Dummett,Clark,Lascelles,Yedlin-Ritchie,Shelvey,Diame,Kenedy-Perez,Gayle

Manchester United, oaspetele de seamă din această confruntare, zboară pe St James Park cu dorința de a lega cât mai multe victorii. Formația lui Jose Mourinho pornește cu prima șansă la câștigarea jocului datorită lotului net valoros, dar și a formei bune prin care trece. Aflându-se pe poziția a doua în Premier League, locul 1 fiind aproape imposibil de atins, Pogba&Co își doresc să se mențină până la finalul sezonului pe poziția de UCL. Forma acestora este una destul de bună, chiar dacă au pierdut acum două etape pe Wembley contra celor de la Tottenham, etapa trecută aceștia au arătat un joc destul de solid, chiar dacă au întâlnit un adversar modest, Huddersfield, scorul fiind de 2-0 în favoarea diavolilor. Singura problemă pe care o pot întâmpina este lipsa de concentrare care se poate instala pe baza faptului că nici trupa lui Benitez nu traversează o perioada bună, jucătorii fiind convinși că se pot impune fără probleme. În deplasare, United se prezintă bine, cu șapte victorii și cu un golaveraj de 22-13, Mourinho este mulțumit de randamentul băieților săi. Bailly,Fellaini și Ibrahimovic sunt absențele din tabăra oaspeților.

Echipa probabilă : De Gea – Valencia, Smalling, Jones, Shaw – Pogba, Matic – Mata, Lingard, Martial – Lukaku

Ultimul joc dintre cele două formații s-a încheiat cu un scor destul de clar obținut de United, 4-1 în favoarea diavolilor. Nici de această dată nu mă aștept la alt deznodământ, mizând pe victoria trupei lui The Special One, fiind mult mai valoroasă și într-o formă foarte bună.

Pronostic Newcastle-Man United: 2 solist

COTA 1.6

 

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>