Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Nancy-Lorient-Ligue2 26.02.2018

Ponturi fotbal Nancy-Lorient-Ligue2 26.02.2018

Ligue 2 își închide porțile în acest început de săptămână din runda cu numărul 27 cu meciul dintre Nancy și Lorient, duel ce va conta decisiv pentru ambele formații ce sunt în luptă pentru atingerea obiectivelor stabilite la începutul seezonului.

Nancy,gazda acestei dispute, pornește cu a doua șansă la câștigarea jocului datorită lotului net inferior pe care îl deține, dar și a poziției din clasament sub cea a adversarei din această seară. Formația condusă de pe margine de Patrick Gabriel se află pe ultimul loc ce garantează prezența în Ligue 2 cu 25 de puncte, la unul singur de a pica în zona roșie. Lucrurile nu sunt deloc pozitive pentru această formație, Nancy având o formă destul de slabă. Ultimele două jocuri nu au adus decât înfrângeri pentru aceasta din partea unor formații ca Bourg și Quevilly, echipe care sunt în luptă directă cu ea la evitarea retrogradării. În tot acest sezon, Nancy a arătat nesiguranță în multe dintre momente, și tot de atâtea ori inconstanță în rezultate. Pe teren propriu, a pierdut doar patru jocuri, având un golaveraj de 19-19, fiind destul de echilibrată.

Echipa probabilă: NDy-Clement,Lang,Diagne,Cuffaut,Cetout-Badila,Abergel,Ba-Dale,Koura

Lorient,oaspetele din această confruntare, se deplasează pe Stade Marcel Picot cu gândul să obțină punctele de care are nevoie pentru a se apropia de obiectivul prezentat la începutul campionatului, și anume: promovarea în Ligue1. Echipa condusă de la margine de antrenorul Mickael Landreau pornește drept favorită datorită lotului net superior, dar și a poziției din clasament pe care o ocupă. Lorient se află pe poziția a 10-a cu 41 de puncte, la doar 4 de play-off-ul pentru promovare. Deși se observă o distanță relativ mică, formația portocalie nu deține o formă atât de bună pentru a spera la acest vis. Lucrurile nu merg chiar așa de bine pentru Landreau, dar acesta trebuie să facă cât se poate de rapid ceva pentru a nu pierde această șansă. Ultimele trei rezultate nu au adus decât un punct pentru Lorient, acela venit în fața lui Lens. Celălalte jocuri au fost pierdute cu Auxere și AC Ajaccio, formații care sunt în luptă directă cu aceasta la promovare. În deplasare, lucrurile nu se mișcă foarte bine, aceasta având doar patru victorii și un golaveraj de 18-19, fiind apropiat de cel al adversarei.

Echipa probabilă: Mendy – Kamara,Disasi,Jeanvier,Metanire – Martin,Chavalerin,Da Cruz – Chavarria,Siebatcheu,Diego

Ambele formații țintesc victoria în această dispută, dar sunt de părere că echipa lui Landreau va avea câștig de cauză datorită lotului care este mult mai valoros decât al adversarei din această seară, terenul străin fiind singura problemă a acesteia. Totuși, voi miza pe un rezultat pozitiv pentru Lorient.

Pronostic Nancy-Lorient: X2

COTA 1,40

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>