Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Monchengladbach-Hoffenheim-Bundesliga 17.03.2018

Ponturi fotbal Monchengladbach-Hoffenheim-Bundesliga 17.03.2018

Bundesliga își deschide porțile odată cu începerea etapei cu numărul 27 care va înfățișa publicului doritor de spectacol partide foarte interesante. Una dintre acestea este cea programată de la ora 16:30 dintre Monchengladbach și Hoffenheim. Cele două formații se află în luptă directă pentru cupele europene, având toate șansele ca acest joc să conțină toate ingredientele specifice unui spectacol.

Monchengladbach, gazda acestei dispute, pleacă la casele de pariuri ușor cu șansa a doua la câștigarea jocului datorită a două aspecte: jocul și accidentările. Primul lucru derivă din faptul că antrenorul formației, Dieter Hecking, crede că nu se va putea baza pe un lot întreg pentru acest meci, având în fapt o situație excepțională care poate crea reale probleme în cadrul clubului. În acest moment, Gladbach ocupă poziția a 9-a în Bundesliga având 35 de puncte, fiind la 5 distanță de ultimul loc de UEL, având mare nevoie de o victorie pentru a nu se îndepărta semnificativ de această zonă. Sezonul nu s-a derulat foarte bine pentru echipa lui Hecking, dar odată cu anul 2018, lucrurile au luat o altă întorsătură, reușind să se redreseze. Ultimele trei rezultate au adus o victorie, un egal și o înfrângere, ultima fiind cea mai recentă. Leverkusen s-a impus în fața acesteia etapa trecută cu scorul de 2-0. Pe teren propriu nu au reușit să câștige prea multe jocuri, practicând un joc destul de anost care dacă nu se va schimba puțin, nu va pune mari probleme adversarei din această după amiază.

Hoffenheim se deplasează pe Stadio im Borussia-Park cu gândul să obțină rezultatul care să îi asigure accederea pe un loc de Europa la finalul acestei etape. Formația antrenată de Julian Nagelsmann traversează un sezon oarecum bun, această analiză venind mai mult în concordanță cu ultimele luni în care Hoffe s-a prezentat din ce în ce mai bine în fața tuturor adversarelor. În acest moment ocupă locul 7 cu 38 de puncte, fiind la două distanță de ultima poziție de UEL. Pentru Hoffe contează foarte mult acest lucru care cu siguranță le va da un moral foarte ridicat în privința abordării și jocurilor rămase din acest sezon. Victoriile din ultima vreme în fața celor de la Augsburg și Wolfsburg, marcând cinci goluri și neprimind niciunul, a transformat-o pe Hoffenheim într-o echipă cu un obiectiv clar: cupele europene. Cu un asemenea joc, nu va trebui să aibă mari probleme pe terenul celor de la Gladbach.

Ultimele rezultate înregistrate între acestea mereu au adus foarte multe goluri pe tabelă, mai ales în tur când gazda de astăzi s-a impus cu un drastic 1-3 care cu siguranță va dori să fie răzbunat printr-o prestație de excepție pe terenul acesteia. Hoffenheim pare să fie mai motivată înaintea acestui duel, mai ales că Gladbach are și o problemă majoră în ce privește lotul.

Pronostic Gladbach-Hoffenheim: X2 

COTA 1,45

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>