Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Metz-Montpellier-Ligue1 10.02.2018

Ponturi fotbal Metz-Montpellier-Ligue1 10.02.2018

Ligue 1 are în această rundă partide ce cu siguranță vor creea interes în rândul doritorilor de fotbal spectacol. Unul dintre aceste meciuri, deși nu are în componență formații care sunt de top în fotbalul francez, se vor alinia la margine echipe care au un parcurs foarte bun în această perioadă de iarnă și care își doresc să realizeze lucruri frumoase în perioada rămasă din acest sezon. Metz și Montpellier vor asigura spectacolul de pe Stade Saint-Symphorien, meci ce se va disputa de la ora 21Ș00.

Metz, gazda partidei din această seară, pornește cu șansa a doua la câștigarea jocului prin prisma lotului pe care îl deține formația condusă de pe bancă de Frederic Hantz, mult sub valoarea celor de la MHSC, chiar dacă vor juca pe teren propriu. Maronii se află pe ultimul loc în acest moment în Ligue 1, iar șansele de a se salva de la retrogradare sunt minime. Totuși, jucătorii sunt încrezători că pot realiza minunea. 7 puncte îi despart de locul ce le asigură rămânea în primul eșalon. Pe teren propriu se dovedește a fi o echipă extrem de solidă și eficientă, învingând pe St Etienne și Nice, marcând 5 goluri în cele două jocuri. Chiar dacă au pierdut în ultima etapă pe Velodrome cu 6-3, Metz este hotărâtă să șteargă cu buretele această umilință și să ia maximul de puncte din această întâlnire.

Echipa probabilă: Beunardeau -Rivierez,Selimovic,Diagne,Niakhate,Palmieri–Roux,Cohade,Poblete,Dossevi – Riviere

Montpellier, echipa oaspete din acest joc, vine pe Stade Saint Symphorien cu dorința de a pleca cu toate cele trei puncte puse în joc. Formația condusă de pe bancă de Michael der Zakarian pornește ușor favorită în câștigarea acestui joc datorită lotului mult mai experimentat față de formația oaspete. Forma jucătorilor antrenorului francez nu este una tocmai bună. În ultimele patru jocuri, MHSC nu a reușit să obțină decât o victorie, aceea venind chiar etapa trecută pe teren propriu contra celor de la Angers, scor 2-1. În ultimele două săptămâni a pierdut calificarea în ambele cupe, fiind eliminată de Monaco și Lyon, formații cu mai multă experiență din Franța. În deplasare nu au pierdut decât trei jocuri, dar au un goleveraj destul de slab, 8-10, nefiind o echipă tocmai spectaculoasă.

Echipa probabilă: Lecomte – Mendes,Hilton,Congre – Aguilar,Skhiri,Lasne,Roussilion – Sambia,Sio,Ikone

Metz s-a impus în decembrie pe terenul celor de la Montpellier cu scorul de 3-1. Și de această dată mă aștept ca partida să decurgă sub același mod, nefiind totuși sigur că Metz se va putea impune, dar se vor marca goluri de o parte și de cealaltă.

Pronostic Metz-Montpellier: peste 1,5 goluri

COTA 1,46

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>