Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal Meppen-Paderborn-Germania Liga a 3-a 27.03.2018

Ponturi fotbal Meppen-Paderborn-Germania Liga a 3-a 27.03.2018

Săptămâna aceasta se vor disputa câteva partide restante din Germania Liga a 3-a. Una dintre acestea este cea dintre Meppen și Paderbon, oaspeții fiind singurii care mai luptă în acest moment pentru un obiectiv, și anume promovarea, în timp ce pentru gazde, sezonul este încheiat.

Meppen, gazda acestei dispute, pleacă la casele de pariuri cu șansa a doua deoarece deși va avea de partea sa terenul propriu care poate conta în economia partidei, alte aspecte nu o avantajează pentru a se impune în acest joc. Formația antrenată de la margine de Christian Neidhart nu realizează sezonul pe care și l-ar fi dorit, dar va avea anul viitor posibilitatea să atingă alte obiective. În acest moment se situează pe locul 12 cu 38 de puncte, fiind la 12 distanță de primul loc retrogradabil, dar la cum se prezintă situația din zona roșie, Meppen nu are emoții cu privire la acest lucru. Forma de moment nu este deloc una bună, reușind să înregistreze trei egaluri și două înfrângeri, ultimele venind chiar recent.Cu toate acestea, Meppen vrea să ocupe un loc cât mai sus la finalul sezonului, iar pentru acest lucru va lupta la fiecare partidă.

Paderbon se deplasează la Meppen cu dorința de izbuti un nou succes care să îi garanteze menținerea în vederea promovării în eșalonul următor. Echipa antrenată de la margine de Steffen Baumgart realizează un sezon de vis, aflându-se în acest moment pe prima poziție cu 63 de puncte, promițând suporterilor că la finalul acestui sezon se vor afla înscriși pe lista echipelor ce vor participa în Liga a 2-a anul viitor. Rezultatele din ultima vreme sună foarte bine pentru o viitoare formație care trage la promovare, observându-se din ultimele partide pe care le-a disputat. Paderbon a reușit să obțină trei victorii consecutive împotriva celor de la Rostock, Zwickau și Werder II. Lucrurile dacă vor continua sub aceeași manieră cu siguranță o va trimite pe Paderbon în următorul eșalon, chiar dacă distanța este de doar 3 puncte care se poate recupera oricând printr-o înfrângere a trupei lui Baumgart.

Cu siguranță formația mult mai capabilă pentru a scoate maximul din acest joc este cea oaspete, Paderbon, deoarece prezintă un lot net valoric mai bun decât al gazdelor, iar faptul că au un asemenea obiectiv îi va obliga să trateze partida extrem de serios, în timp ce oaspeții numai au niciun stres.

Pronostic Meppen-Paderbon: 2 solist

COTA 1,8

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>