Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga Europa / Ponturi fotbal Marseille-Athletic Bilbao-Optimi Europa League 08.03.2018

Ponturi fotbal Marseille-Athletic Bilbao-Optimi Europa League 08.03.2018

O altă partidă extrem de interesantă din optimile de finală ale UEL este cea dintre Olympique Marseille și Athletic Bilbao. Jocul este programat de la ora 22:00 și se va desfășura pe Velodrome, arena de suflet a francezilor. Cele două echipe sunt din nou în fazele primăverii unei competiții europene și speră să continue cât mai sus. Chiar dacă Marseille are locul asigurat de UCL, bascii trebuie să tragă pentru a reuși calificarea, dar acest lucru se poate rezolva în timp .

Olympique Marseille, gazda acestui joc, pornește la casele de pariuri cu prima șansă acest lucru fiind datorat suprafeței proprii și a faptului că deține un moral foarte bun. Formația condusă de la margine de Rudi Garcia realizează un sezon foarte bun în Franța, dar mai ales un 2018 cu adevărat special, OM înregistrând numai puțin de 11 jocuri cu rezultate pozitive. Au venit meciurile de dublu contra celor de la PSG, dar era clar că nu au cum să se împiedice. În acest moment se află pe locul 3  cu 56 de puncte, fiind la 4 în spatele celor de la Monaco. OM are nevoie să își revină din starea din acest moment și a faptului că trebuie să se gândească la supoteri întâi de toate. Echipa lui Rudi Garcia a înregistrat numai puțin de 4 rezultate negative care au contat decisiv în jocul celor de la OM.

Echipa probabila : Mandanda -Sarr, Rami, Abdennour, Sakai  -Anguissa , Gustavo,Thauvin, Njie, Payet-Germain

Athletic Bilbao se deplaseaz în țara vecină, Franța, pentru a disputa o partidă extrem de interesantă contra celor de la Bilbao.Bascii sunt pregătiți să facă față acestei competiții, mai ales că sunt cotați cu a doua șansă la câștigarea acestui joc. Formația lui Jose Angel Ziganda realizează unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria sa, dar speră să spele rușine acesteia cu o victorie într-o partidă ce se anunță extrem de importantă. În acest moment, bascii se află pe locul 14 cu 12 puncte diferență față de prima poziție care retrogradează. Aceasta distanță este destul de mare, iar Bilbao poate reuși astfel să se concentreze cu precădere pe calificarea în turul urmtăror. Chiar runda trecută din UEL s-a închieat foarte bine pentru Bilbao, aceasta reușind o calificare foarte importantă contra celor la Spartak Moscova, aceasta reușind o apărare extrem de solidă. De această dată lucrurile se complică datorită adversarului, fanii și întreaga suflare de pe San Mames speră la o revenire în Spania cu un rezultat favorabil.

Echipa probabilă: Herrerin – Saborit,Laporte,Nunez,Lekue – Iturraspe,Rico – Williams,Garcia,Susaeta – Aduriz

Ambele formații își doresc să ajungă cât mai departe în această competiție, dar numai una va putea să se califice în sferturi. Marseille pare mult mai bine închegată, cu un lot ceva mai valoros, și un joc extrem de spectaculos. Bilbao are nevoie de o reconstrucție pentru a avea din nou șansă la asemenea trofee deoarece le este foarte greu cu noua tactică abordată de conducerea bască. Voi miza astfel pe jocul de calitate al francezilor de pe Velodrome.

Pronostic Marseille-Bilbao: 1 solist

COTA 1,80

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>