Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal Magdeburg-Zwickau-Liga a 3-a Germania 28.03.2018

Ponturi fotbal Magdeburg-Zwickau-Liga a 3-a Germania 28.03.2018

Săptămâna aceasta se vor disputa câteva partide restante din Germania Liga a 3-a. Una dintre acestea este cea dintre Magdeburg și Zwickau, gazdele fiind singurii care mai luptă în acest moment pentru un obiectiv, și anume promovarea, în timp ce pentru oaspeți, sezonul este  aproape încheiat.

Magdeburg,gazda acestei dispute, pleacă în acest joc cu dorința de izbuti un nou succes care să îi garanteze menținerea în vederea promovării în eșalonul următor. Echipa antrenată de la margine de Jens Hartel realizează un sezon de vis, aflându-se în acest moment pe a doua poziție cu 60 de puncte, promițând suporterilor că la finalul acestui sezon se vor afla înscriși pe lista echipelor ce vor participa în Liga a 2-a anul viitor. Rezultatele din ultima vreme sună foarte bine pentru o viitoare formație care trage la promovare, observându-se din ultimele partide pe care le-a disputat. Magdeburg a reușit să obțină două  victorii consecutive împotriva celor de la Osnabruck și Aalen, cu cea din urmă reușind să facă scor, 6-1 într-o partidă clar dominată de gazde. Lucrurile dacă vor continua sub aceeași manieră cu siguranță o va trimite pe Magdeburg în următorul eșalon, chiar dacă distanța este de doar un singur punct față de echipa aflată pe poziția de baraj.

Zwickau,oaspetele acestei dispute, pleacă la casele de pariuri cu șansa a doua deoarece nu va avea de partea sa terenul propriu care poate conta în economia partidei, nici celălalte aspecte nu o avantajează pentru a se impune în acest joc. Formația antrenată de la margine de Torsten Ziegner nu realizează sezonul pe care și l-ar fi dorit, dar va avea anul viitor posibilitatea să atingă alte obiective. În acest moment se situează pe locul 14 cu 36 de puncte, fiind la 15 distanță de primul loc retrogradabil, dar la cum se prezintă situația din zona roșie, Zwickau nu are emoții cu privire la acest lucru. Forma de moment nu este deloc una bună, reușind să înregistreze două egaluri și o înfrângere,în ultimele trei jocuri.Cu toate acestea,Zwickau vrea să ocupe un loc cât mai sus la finalul sezonului, iar pentru acest lucru va lupta la fiecare partidă, așa cum obișnuia în lunile precedente când reușea să lege 3-4 victorii consecutive.

Cu siguranță formația mult mai capabilă pentru a scoate maximul din acest joc este cea gazdă, Magdeburg, deoarece prezintă un lot net valoric mai bun decât al oaspeților, iar faptul că au un asemenea obiectiv îi va obliga să trateze partida extrem de serios, în timp ce oaspeții numai au niciun stres.

Pronostic Magdeburg-Zwickau: 1 solist

COTA 1,55

Citeşte şi

Ponturi fotbal Inverness-Dundee United-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

În această zi de marți se va disputa din Divizia 1 din Scoția o partidă …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>