Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Levante-Betis-Primera Division 26.02.2018

Ponturi fotbal Levante-Betis-Primera Division 26.02.2018

Runda cu numărul 25 din Primera Division se încheie în seara aceasta de luni la ora 22:00 cu partida dintre Levante și Real Betis. Gazdele au mare nevoie de victorie pentru a se îndepărta de zona retrogradării, în timp ce oaspeții cu un succes se pot apropia de cupele europene.

Levante, gazda acestei dispute, o așteaptă pe Real Betis pe Ciutat de Valencia pentru a obține maximul de puncte puse în joc. Aceasta pleacă favorită conform caselor de pariuri, dar acest lucru doar datorită terenului propriu ci nu din punct de vedere al lotului deoarece oaspeții au o valoare în plus față de broaște. Levante se află pe poziția a 17-a cu 20 de puncte, la unul singur de retrogradare, momentul fiind destul de critic pentru aceasta. Condusă de pe margine de Juan Muniz, Levante traversează o formă extrem de slabă,și un sezon în aceeași manieră. În cele 24 de jocuri disputate în acest campionat, formația din Valencia nu a reușit să câștige doar 3 meciuri, remizând în alte 11, punctele venind mai mult prin prisma acestor rezultate de egalitate. Scorul de 2-2 miraculos ce-i drept împotriva Realului din Madrid a fost unul dintre rezultatele pozitive din ultima vreme deoarece privind anacronic, Levante a înregistrat două înfrângeri în ultimele două jocuri în fața celor de la Valencia și Real Sociedad, formații mult superioare acesteia.

Echipa probabilă: Oier- Luna,Cabaco,Chema,Coke – Lerma,Campana,Doukoure – Jason,Ivi,Morales

Real Betis se deplasează pe Ciutat de Valencia cu gândul să obțină cele trei puncte care o vor putea lansa din nou cu șanse reale pentru cupele europene. Formația din Sevilla condusă de la margine de Quique Setien realizează un sezon relativ bun fiind pe locul 11 cu 33 de puncte, la 6 distanță de poziția de UEL. Privind la formațiile de mai sus, Betis printr-o victorie poate sări până pe locul 7 terminând etapa cum nu se putea mai bine. Forma de moment a acestora nu este una rea, Betis reușind să acumuleze două victorii în ultimele trei jocuri, împotriva celor de la Villareal și La Coruna, demonstrând că emit pretenții pentru cupele europene. Din nefericire pentru aceasta, Real Madrid-ul lui Zidane nu a fost prea îngăduitor și le-a administrat o înfrângere destul de dureroasă, 3-5 în favoarea trupei Los Blancos. Betis a reușit doar patru victorii pe teren străin, dar acest lucru nu îi sperie pe Joaquin&Co care sunt pregăți să își demonstreze valoarea.

Echipa probabilă: Adam – Durmisi,Mandi,Feddal,Francis – Ruiz,Garcia,Guardado – Tello, Leon, Joaquin

Ambele echipe vor trage tare pentru obținerea punctelor puse în joc, dar cred că diferența de valoare se va vedea în cele din urmă. Betis este echipa mult mai bine așezată în teren chiar dacă primește mai multe goluri ca formația adversă, și care poate să presteze un joc cursiv ce cu siguranță le va aduce victoria în această confruntare.

Pronostic Levante-Betis: X2

COTA 1,60

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>