Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Leeds-Wolves-Championship 07.03.2018

Ponturi fotbal Leeds-Wolves-Championship 07.03.2018

Etapa cu numărul 36 din Championship se încheie miercurea aceasta de la ora 21:45 cu partida dintre Leeds și Wolverhamton. Cele două formații se află la poluri opuse în liga secundă din Anglia, dar acest lucru nu va reprezenta deloc un impediment în realizarea spectacolui din această seară.

Leeds United, gazda acestei dispute, pornește cu șansa a doua la câștigarea duelului datorită diferenței de valoare exprimată la nivelul loturilor, dar și a faptului că nu traversează cea mai bună formă din ultima vreme comparativ cu adversara sa. Formația condusă de la margine de Paul Heckingbottom se află pe locul 13 cu 49 de puncte fiind la 9 în spatele ultimului loc ce asigură prezența în play-off-ul pentru promovare. Leeds United nu a reușit un sezon la fel de bun ca cel de anul trecut când a fost aproape de o calificare în Premier League, dar doar inconstanța și atitudinea delăsătoare a fotbaliștilor săi au tras-o în jos. În acest an, jocul lui Leeds nu este unul care să asigură speranțe pentru fanii săi, tocmai că suflarea de pe Elland Road nu are mari așteptări de la acest final de sezon. Forma lui Leeds este una destul de modestă, cu o singură victorie în ultimele cinci partide, aceasta venind acum două săptămîni pe teren propriu cu Brentford. Weekendul trecut Middlesborough a reușit să se impuna în fața lui Leeds cu scorul de 3-0, un rezultat care trebuia să fie complet diferit înainte de start-ul meciului. Cert este că Leeds nu prea mai are multe șanse să repare acest sezon de Championship, timpul fiind limitat, iar minunile mult prea greu de realizat.

Echipa probabilă: Wiedwald-Anita,Pennington,Jansson,De Bock-Hernandez,O Kane,Forshaw,Dallas-Ekuban,Lasogga

Wolverhampton, oaspetele din acest joc, se deplsează pe Elland Road cu gândul să spargă gheața din ultima vreme și să câștige din nou un joc. Echipa lui Nuno Espirito Santo pornește cu prima șansă în această partidă datorită lotului mult mai valoros decât al adversarei, dar și a faptului că lucrurile pe care le-a demonstrat sezonul acesta o fac demnă de a avea întotdeauna prima șansă la orice partidă. Wolves este lider în Championship, cu mari șanse să se califice în Premier League, acest lucru fiind aproape de neînțeles dacă nu se va concretiza, analizând tot parcursul din întregul sezon. Jocul celor de la Wolves este unul foarte solid și eficient totodată, de multe ori făcând spectacol pentru fani, iar de multe ori concentrându-se pe punctaj. În ultima vreme lucrurile au devenit destul de complicate pentru echipa lui Nuno Espirito, aceasta pierzând puncte prețioase în fața unor formații care nu anunțau jocuri chiar atât de complicate. Două puncte a obținut Wolves în ultimele trei jocuri, punctaj ce o poate costa dacă nu se redresează, campionatul mai având destule etape

Echipa probabilă: Ruddy-Boly,Coady,Bennett-Doherty,NDiaye,Neves,Douglas-Costa,Jota,Cavaleiro

Wolverhampton are nevoie mare de puncte pentru a nu pierde prima poziție din Championship, acest lucru fiind foarte important pentru o echipă din eșalonul secund deoarece se alocă mai mulți bani din drepturile de televiziune, iar bugetul celor de la Wolves nu este unul ca de o echipă importantă. Leeds va încerca să le pună probleme, dar sunt de părere că echipa lui Nuno Espirito dacă își va reveni din punct de vedere fizic și mental va reuși să câștige acest joc destul de convingător.

Pronostic Leeds- Wolves: 2 solist

COTA 2,00

 

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>