Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal Lecce-Andria-Serie C 22.03.2018

Ponturi fotbal Lecce-Andria-Serie C 22.03.2018

Runda cu numărul 31 din Serie C Group C debutează în această zi de joi cu câteva partide ce se anunță destul de interesante dacă ne raportăm la locurile combatantelor în clasament. Una dintre acestea este cea dintre Lecce și Andria, joc ce va începe la ora 21:30, și care promite un duel ce are din start o favorită, echipa gazdă, dar care poate lua oricând o altă întorsătură.

Lecce, gazda acestei dispute, pleacă la casele de pariuri cu prima șansă datorită locului ocupat în clasament ce demonstrează calitatea formației. Echipa antrenată de la margine de Fabio Liverani este lider în Serie C cu 63 de puncte, fiind la 6 distanță de primul loc de play-off. Dorința echipei patronate de Enrico Tundo de a se reîntoarce în eșalonul secund este uriașă deoarece are planuri mărețe pentru următorii ani de accede chiar în Serie A. Forma de moment a trupei din Lecce este una relativ bună, cu două victorii, două egaluri și o înfrângere. Chiar în ultima etapă, Cosenza nu a putut să scoată niciun punct în fața lui Lecce, pierzând chiar pe teren propriu cu scorul de 0-1, rezultat ce cu siguranță îi va oferi trupei lui Liverani un moral bun înaintea jocului din această seară.

Andria se deplasează pe Stadio Via del Mare cu dorința de obține un rezultat pozitiv care să îi asigure în continuare lupta pentru rămânerea în Serie C. Echipa antrenată în acest moment de Valeriano Loseto realizează un sezon extrem de slab, aflându-se în acest moment abia pe poziția a 17-a cu 27 de puncte fiind la doar 2 distanță de locurile care oferă în continuare prezență anul viitor în acest eșalon. Conducerea și întreaga suflare din orașul local speră ca echipa lor să continue în Serie C, dar ca acest lucru să se realizeze, Loseto are nevoie de o nouă tactică deoarece va trebui să schimbe sistemul într-unul mult mai ofensiv pentru a reuși să pună presiune pe adversar. Chiar în ultimul joc, Andria a reușit să câștige pe teren propriu contra celor de la Catanzaro cu scorul de 2-1, dorind astfel să lege de acest succes un alt rezultat pozitiv.

Cotele pentru acest joc sunt clar în favoarea gazdelor care dețin toate atuurile necesare pentru a se impune în această partidă, dar și echipa lui Loseto este pregătită să demonstreze că poate să se lupte de la egal cu egal cu Lecce. Astfel ca voi miza pe un joc cu destule reușite, ambele având nevoie de puncte pentru a se menține în lupta pentru obiectiv.

Pronostic Lecce-Andria: peste 2,5 goluri

COTA 2,05

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>