Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal Johnstone-Hamilton-Premiership 28.03.2018

Ponturi fotbal Johnstone-Hamilton-Premiership 28.03.2018

În această zi de miercuri se va disputa din Premiership din Scoția o partidă restantă din runda cu numărul 25.Aceasta este cea dintre St Johnstone și Hamilton,gazdele pornind cu prima șansă în acest joc, fiind formația mult mai experimentată, deși locul din clasament prezintă cu totul altfel situația din acest moment.

Johnstone gazda acestei dispute, deține un avantaj față de adversara din această seară, și anume terenul propriu care a reprezentat mereu un atu față de respectivele formații care s-au deplasat pe această arenă . Formația antrenată de la margine de Tommy Wright nu realizează sezonul pe care și l-ar fi dorit, dar speră să aibă anul viitor posibilitatea să atingă alte obiective. În acest moment se situează pe locul 8 cu 34 de puncte, fiind la 8  distanță de ultimul loc ce asigură prezența în play-off-ul scoțian. Lucrurile nu se prezintă prea încurajator pentru această echipă, dar rezultatele din ultima vreme sunt demne de apreciat pentru o formație care încearcă să pășească în play-off. Astfel că forma de moment este una relativ bună, reușind să înregistreze o victorie, un egla și o înfrânger în ultimele trei jocuri. St Johnstone trebuie să continue rezultatele din ultima vreme dacă vrea să aibă șanse în continuare la play-off deși distanța este cam greu de recuperat, dar nimic nu este imposibil în fotbal.

Hamilton se deplasează la Johnstone cu dorința de izbuti un rezultat pozitiv .Echipa antrenată de la margine de Martin Canning nu realizează nici ea sezonul dorit, aflându-se în acest moment pe poziția a 9-a cu 30  de puncte, fiind la 12 puncte distanță de ultimul loc ce asigură prezența în play-off, o distanță extrem de dificil de recuperat, și astfel resemnarea există deja în rândul fotbaliștilor lui Canning. Rezultatele din ultima se prezintă totuși foarte bine pentru o  formație care va trage la retrogradare, observându-se din ultimele partide pe care le-a disputat. Hamilton a reușit să obțină două victorii și un egal în ultimele trei jocuri, puncte câștigate în fața unor echipe ca Ross County,Motherwell și Partick. Hamilton va încerca să obțină cât mai multe puncte până la finalul sezonului regulat pentru a fi sigură că nu va avea emoții foarte mari în play-out, acolo fiind cel mai probabil că va juca.

Ambele formații vor încerca să dea totul pentru a câștiga, dar doar una va reuși să se impune, aceea care își va prezenta jocul în cele mai intens mod. Sunt convins că Hamlton va încerca să continue seria pozitivă de rezultate chiar dacă va avea în față un adversar destul de dificil, Johnstone având mare nevoie de toate cele trei puncte. Voi miza pe un rezultat pozitiv al oaspeților care se prezintă mult mai bine în ultima vreme decât gazdele, fiind un element foarte important.

Pronostic Johnstone-Hamilton: X2

 

COTA 1,92

Citeşte şi

Ponturi fotbal Inverness-Dundee United-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

În această zi de marți se va disputa din Divizia 1 din Scoția o partidă …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>