Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal Jena-Wurzburger Kickers-Germania Liga a 3-a 27.03.2018

Ponturi fotbal Jena-Wurzburger Kickers-Germania Liga a 3-a 27.03.2018

Săptămâna aceasta se vor disputa câteva partide restante din Germania Liga a 3-a. Una dintre acestea este cea dintre Jena și Wurzburger Kickers, două formații ce se află într-o postură ce nu le mai califică pentru niciun obiectiv. Acestea sunt departe de retrogradare, iar lucrurile par să fie de definitivate.

Jena, gazda acestei dispute, pleacă la casele de pariuri ușor cu prima șansă deoarece va avea de partea sa terenul propriu care poate conta în economia partidei, dar alte aspecte nu o avantajează. Formația antrenată de la margine de Mark Zimmermann nu realizează sezonul pe care și l-ar fi dorit, dar va avea anul viitor posibilitatea să atingă alte obiective. În acest moment se situează pe locul 15 cu 34 de puncte, fiind la 8 distanță de primul loc retrogradabil, dar la cum se prezintă situația din zona roșie, Jena nu are emoții cu privire la acest lucru. Forma de moment este una relativ bună pentru genul acesta de formație, reușind să înregistreze cca 4 egaluri și o victorie, puncte ce au ajutat-o să urce extrem de mult în clasament. Un asemenea parcurs speră să îl aibă până la finalul sezonului pentru a fi sigură de reușită.

Wurzburger Kickers se deplasează pe Ernst-Abbe-Sportfeld cu dorința de a scoate un rezultat pozitiv. Aceasta numai are stres cu privire la sezonul actual deoarece retrogradarea este foarte departe de ea, dar la fel se prezintă și situația promovării, astfel că lucrurile par să fie încheiate pentru Kickers. Formația antrenată de la margine de Michael Schiele nu realizează nici ea sezonul dorit, dar cu siguranță este pregătită să creeze o echipă mult mai competitivă pentru campionatul viitor. În acest moment ocupă locul 9 cu 41 de puncte, fiind la 18 distanță de ultima poziție ce țintește promovarea, un interval de puncte prea mare pentru a fi recuperat. Totuși. Ecihpa lui Schiele vrea să termine acest sezon pe o poziție cât mai înaltă de aceea va aborda fiecare joc la victorie. În ultimele partide a înregistrat doar o înfrângere, restul fiind rezultate pozitive.

Ambele formații vor încerca să scoată maximul din acest joc, dar rămâne de văzut care dintre acestea își va putea impune stilul. Niciuna nu este favorită din punctul meu de vedere, astfel că voi miza pe un rezultat de egalitate la pauză sau la final, fiind rezultatul echitabil care se poate petrece la finalul meciului.

Pronostic Jena-Wurzburg Kickers: pauza sau final X

COTA 1,7

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>