Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal Inverness-Dundee United-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Ponturi fotbal Inverness-Dundee United-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

În această zi de marți se va disputa din Divizia 1 din Scoția o partidă restantă din runda cu numărul 2.Aceasta este cea dintre Inverness și Dundee United,niciuna ne pornind cu prima șansă în acest joc, fiind unul foarte echilibrat în care se poate întampla orice, mai ales că ambele luptă în continuare pentru a obține la obiectivul dorit.

Inverness, gazda acestei dispute,nu deține decât avantajul terenului propriu deoarece este conștientă că va avea în față un adversar extrem de complicat care îi va pune multe probleme . Formația antrenată de la margine de John Robertson nu realizează sezonul pe care și l-ar fi dorit, dar speră să aibă anul viitor posibilitatea să atingă alte obiective. În acest moment se situează pe locul 8 cu 31 de puncte, fiind la 4  distanță de primul loc retrogradabil. Lucrurile nu se prezintă deloc bine pentru aceasta deoarece prin ultimele rezultate obținute, Inverness are toate șansele să cadă în zona roșie. Forma de moment este una extrem de slabă, reușind să înregistreze trei înfrângeri, un egal și o victorie  în ultimele cinci jocuri. Inverness trebuie să schimbă atitudinea jucătorilor dacă își dorește să mai rămână în Divizia 1 deoarece combatanta sa este pe val în acest moment, iar doar o tresărire de orgoliu o poate trezi.

Dundee United se deplasează la Inverness cu dorința de izbuti un nou succes care să îi garanteze menținerea în vederea promovării în eșalonul următor. Echipa antrenată de la margine de Csaba Laszlo realizează un sezon bun, aflându-se în acest moment pe poziția a 4-a cu 45 de puncte, promițând suporterilor că la finalul acestui sezon se vor afla înscriși pe lista echipelor ce vor participa în Championship anul viitor. Rezultatele din ultima nu se prezintă totuși foarte bine pentru o viitoare formație care trage la promovare, observându-se din ultimele partide pe care le-a disputat. Dundee United a reușit să obțină doar 2 egaluri și o înfrângere în ultimele trei jocuri. Dundee United are nevoie de o schimbare la nivelul mentalului deoarece jucătorii trebuie să aibă o altă atitudine în viitoarele partide dacă își doresc cu adevărat promovarea.

Ambele formații vor încerca să dea totul pentru a câștiga, dar doar una va reuși să se impune, aceea care își va prezenta jocul în cele mai intens mod. Sunt convins că Dundee își va reveni în acest joc și va reuși o partidă mare. Totuși, Inverness nu trebuie dată la o parte din vederea câștigării jocului. Voi miza pe un rezultat pozitiv pentru Dundee care pare formația mai solidă.

Pronostic Inverness-Dundee: X2

COTA 1,52

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>