Ponturi fotbal Huesca-Gijon-Segunda Division 19.03.2018

0
12

Cel mai interesant joc din runda cu numărul 31 din Segunda Division este cel dintre Huesca și Sporting Gijon. Cele două formații urmează să se înfrunte de la ora 22:00 pe stadionul El Alcoraz. Ambele sunt în luptă directă pentru promovare, urmând să fie un meci destul de încrâncenat, dar și spectaculos totodată.

Gijon, oaspetele acestei partide, pleacă la casele de pariuri cu a doua șansă deoarece nu va avea de partea sa publicul , celălalte elemente fiind totuși în avantajul acesteia. Echipa antrenată de la margine de Ruben Baraja se clasează pe locul 4 în Segunda cu 49 de puncte acumulate până în acest moment. Aceasta a reușit până acum sezonul dorit de conducerea clubului și de către suporteri, dar vor să îl încheie în cel mai frumos mod: promovarea în La Liga. Lucrurile se prezintă de minune pentru clubul din Gijon, acesta reușind partide incredibile în ultima vreme, câștigând numai puțin de 4 din ultimele 5, un procentaj absolut fantastic. Un alt lucru interesant este faptul că pe lângă aceste victorii clare, nu au primit niciun gol, 9-0 fiind analiza ultimelor cinci partide. Din păcate doar 13 puncte a reușit să acumuleze pe teren străin, fiind principala problemă a acestei partide pentru Gijon

Huesca, gazda acestei confruntări, pleacă la casele de pariuri cu prima șansă deoarece va avea de partea stadionu plin care o va încuraja pe tot parcursul meciului. Echipa antrenată de la margine de Rubi realizează cel mai bun sezon deoarece prin clasarea pe prima poziție în Segunda va putea emite pretenții pentru anul viitor în La Liga. Huesca a obținut numai puțin de 57 de puncte în acest sezon, dar forma din ultimele partide nu se îndreaptă spre ceva bun. Aceasta nu a mai reușit să câștige un meci de 4 etape, observându-se cum concentrarea și motivația jucătorilor a scăzut odată cu ocuparea primei poziții și a distanței existe între ea și echipele aflate în play-off. Reus Deportiu și Almeria au remizat în ultimele două jocuri cu aceasta, Huesca obținând doar două puncte și riscând să piardă prima poziție. Totuși, jocul din această seară se va disputa pe propria arenă, acolo unde Huesca a reușit să nu piardă niciun joc și chiar să obțină numai puțin de 37 de puncte, o cifră considerabilă care îi poate aduce victoria în fața lui Gijon.

Ambele formații vor trage să obțină toate cele trei puncte puse în joc pentru a fi în continuare în lupta pentru promovare. Partida din tur s-a încheiat cu un scor de egalitate, 1-1, având și de această dată șansa să se încheie cu același rezultat.

Pronostic Huesca-Gijon: ambele marchează

[maxbutton id=”4″ text=”COTA 1,80″ ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

*