Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Granada – Zaragoza – Segunda Division 19.01.2018

Ponturi fotbal Granada – Zaragoza – Segunda Division 19.01.2018

Segunda Division deschide porțile unei noi etape, a 23-a. Vineri seara, de la ora 22:00, vor juca două echipe apropiate valoric, fiind vorba despre Granada, împotriva celor de la Zaragoza, meci disputat pe stadionul Nuevo Los Carmenes.

Granada nu a început cum și-a dorit acest nou an, debutând cu două înfrângeri, ambele în deplasare, împotriva lui Albacete și a lui Cadiz. Deși s-au înregistrat aceste rezultate negative, potențialul echipei este unul uriaș, dovendidu-și experiența cumulată în Primera Division. Jucând meciul pe teren propriu, echipa din Granada se descurcă de minune în fața suporterilor acolo unde au reușit sa marcheze de minimum 21 de ori, pierzând doar un singur meci. Majoritatea echipelor cu care a jucat pe arena proprie, a reușit să marcheze în poarta adversarilor, lucru care se poate întampla și în meciul din seara aceasta. Echipa din Albacete s-a impus în fața celor de la Granada cu scorul de 2-1, dar jocul prestat de Alb Rosii a fost de apreciat, atitudine pe care fanii și-o doresc ori de cate ori acești jucători intră pe teren.  Cu puțină șansă , echipa din Granada se poate ridica la nivelul așteptărilor.

Echipa probabilă: Varas – Dias, Saunler, Chico , Martinez – Kundee, Martin – Pena, Espinosa, Pedro, Manaj

Zaragoza ocupă locul 14 în acest moment, locurile de retrogradare fiind cele mai apropiate de poziționarea lor în clasament. Față de adversara sa din această seară, Zaragoza a debutat foarte bine în noul an cu o victorie și un egal, acestea oferindu-le un moral excelent înainte de partida cu Granada. În deplasare, echipa nu se mișcă foarte bine, aceasta reușind numai trei victorii în cca 10 partide, cu un golaveraj de 13-17. În ultima partidă de campionat, terminată cu scorul de 1-0 în favoarea ei, Zaragoza a prestat un joc solid, deloc spectaculos, concetrându-se pe cele trei puncte puse în joc. Antrenorul Natxo Gonzalez nu are probleme de lot așa că va putea alinia cea mai bună formulă pentru a nu pleca învins de pe terenul Granadei.

Echipa probabilă: Alvarez- Benito, Verdasca, Grippo, Lasure – Ros, Guti, Eguaras, Febas, Pombo, Iglesias

Granada ar trebui să fie echipa care să pornească favorită în runda aceasta datorită terenului propriu și necesității echipei de a aduna cât mai multe puncte pentru a reveni în prim plan-ul competiției.

Pronostic Granada -Zaragoza : 1 solist

COTA 1,88

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>