Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal Granada – Numancia – Segunda Division 25.03.2018

Ponturi fotbal Granada – Numancia – Segunda Division 25.03.2018

Segunda Division își deschide porțile în etapa cu numărul 32 cu o serie de partide ce se anunță destul de disputate mai ales că se aproprie finalul de sezon, iar lupta la promovare și respectiv retrogradare privește destul de multe formații. Una dintre aceste partide este cea dintre Granada și Numancia, duel ce privește două echipe care sunt angrenate în bătălia pentru Primera.

Granada, gazda acestei dispute, pleacă la casele de pariuri cu prima șansă la câștigarea jocului deoarece prezintă un lot mai competitive decât al adversarei, iar faptul că joacă pe terenul propriu poate reprezenta un atu foarte important. Formația condusă de la margine de Pedro Morilla realizează un sezon foarte bun deoarece a reușit să ducă pe Granada tocmai pe locurile de play-off, fiind totuși departe de o clasare pe primele locuri.Aceasta ocupă locul 5 cu 49 de puncte, fiind totuși destul de departe în a realiza o clasare definitive în play-off. Din păcate, problema cea mare a trupei antrenorului spaniol este forma de moment. Granada a înregistrat trei înfrângeri consecutive contra unor echipe ca Lugo, Gimnastic și Oviedo, iar acest lucru îi va afecta cu siguranță pe fotbaliști Granadei.

Numancia se deplasează pe stadionul din Granada cu dorința de a scoate un rezultat pozitiv ce îi va permite să viseze și mai mult la promovarea în La Liga. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua la casele de pariuri, Numancia este conștientă de potențialul pe care îl are că se poate impune în acest joc. Formația antrenată de Jacoba Arassate se clasează pe poziția a 8-a cu 48 de puncte, fiind la un singur punct distanță de locurile de play-off, fiind cu siguranță recuperabil dacă Numancia va știi să gestioneze din toate unghiurile meciurile rămase. Deși în majoritatea timpului aceasta se clasa în jos-ul clasamentului, începutul de an a adus o serie impresionantă de rezultate pozitive care au propulsat-o până aproape de play-off și după mult timp se zbate la promovare. Chiar etapa trecută a reușit să se impună pe teren propriu contra celor de la Tenerife cu scorul de 2-0.

Ambele formații vor trage cât se poate de mult pentru a reuși victoria, dar mai mult pentru a rămâne conectate în lupta pentru play-off. Cred că Numancia are totuși un avantaj față de trupa din Granada deoarece are un parcurs mai bun în ultimele partide, în timp ce echipa lui Morilla nu se regăsește de mai bine de o lună.

Pronostic Granada-Numancia: X2

COTA 1,70

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>