Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal Erfurt-Osnabruck-Liga a 3-a Germania 28.03.2018

Ponturi fotbal Erfurt-Osnabruck-Liga a 3-a Germania 28.03.2018

Săptămâna aceasta se vor disputa câteva partide restante din Germania Liga a 3-a. Una dintre acestea este cea dintre Erfurt și Osnabruck, două formații ce se află  în luptă pentru evitarea retrogradării, dar doar pentru echipa oaspete se poate vorbi de rămânerea în liga a 3-a, gazdele fiind destul de sigure că nu vor reuși vreo minune în decursul următoarelor etape.

Erfurt, gazda acestei dispute, pleacă la casele de pariuri cu a doua șansă deoarece  deși va avea de partea sa terenul propriu care poate conta în economia partidei, alte aspecte nu o avantajează. Formația antrenată de la margine de Steffan Emerling nu realizează sezonul pe care și l-ar fi dorit, dar speră să aibă anul viitor posibilitatea să atingă alte obiective. În acest moment se situează pe locul 19 cu 21 de puncte, fiind la 12 distanță de ultima poziție ce se menține în acest eșalon, dar la cum se prezintă situația pentru echipa lui Emerling, Erfurt este aproape sigură că nu va reuși să se salveze. Forma de moment este una extrem de slabă pentru o formație care încearcă să rămână în eșalonul trei din Germania.Aceasta a reușit să înregistreze 3 înfrângeri, o victorie și un egal.Cu  unn asemenea parcurs este foarte greu de crezut că Erfurt poate reuși vreun miracol, deși în ultima etapă a înregistrat o victorie care le poate crește moralul jucătorilor lui Emerling.

Osnabruck se deplasează pe Steigerwaldstadion cu dorința de a scoate un rezultat pozitiv. Aceasta numai are aproape niciun stres cu privire la sezonul actual deoarece retrogradarea este destul de  departe de ea, astfel că lucrurile par să fie încheiate pentru Osnabruck. Formația antrenată de la margine de Daniel Thioune nu realizează nici ea sezonul dorit, dar cu siguranță este pregătită să creeze o echipă mult mai competitivă pentru campionatul viitor. În acest moment ocupă locul 16 cu 33 de puncte, fiind la 12 distanță de prima echipă aflată în zona roșie, un interval de puncte ce este aproape imposibil de pierdut într-un timp așa scurt. Totuși, forma de moment a echipei lui Thioune este una destul de slabă, aceasta înregistrând în ultimele partide cca 3 înfrângeri consecutive, un egal și o victorie. Se observă moralul extrem de slab al jucătorilor, dar lucrurile trebuie îndreptate rapid pentru a nu se ajunge la un dezastru

Ambele formații vor încerca să scoată maximul din acest joc, dar rămâne de văzut care dintre acestea își va putea impune stilul. Niciuna nu este favorită din punctul meu de vedere, astfel că voi miza pe un rezultat de egalitate la pauză sau la final, fiind rezultatul echitabil care se poate petrece la finalul meciului.

Pronostic Erfurt-Osnabruck: pauza sau final X

COTA 1,7

Citeşte şi

Ponturi fotbal Inverness-Dundee United-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

În această zi de marți se va disputa din Divizia 1 din Scoția o partidă …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>