Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga Europa / Ponturi fotbal Dynamo Kyev-AEK Athena-Europa League 22.02.2018

Ponturi fotbal Dynamo Kyev-AEK Athena-Europa League 22.02.2018

Unul dintre cele mai echilibrate partide din returul șaisprezecimilor din Europa League este cea dintre Dynamo Kyev și AEK Athena. Meciul tur s-a încheiat cu un scor de egalitate, 1-1, grecii reușind să egaleze în ultimele minute, și astfel să mai aibă o șansă la calificare.

Ucranienii de la Dynamo Kyev, gazda acestui retur, pornește cu prima șansă deoarece a reușit să marcheze în deplasare la AEK Athena, însă nu a realizat un joc prea bun, aceasta fiind dominată de formația greacă care s-a văzut că are mai multe meciuri în picioare. Condusă de la margine de Alyaksandr Khatskevich, Dynamo Kyev speră să facă un joc mai bun pe teren propriu unde în majoritatea cazurilor a reușit să se impună, mai ales în grupele Europa League. Campionatul abia a început pentru ucranieni, etapa trecută câștigând cu un 1-0 în fața celor de la Olimpik Donetsk. Deși au deschis scorul în meciul tur de la Athena, jucătorii ucranieni nu au reușit să țină ritmul cu formația greacă, iar spre final s-a putut observa lipsa de tonus a fotbaliștilor lui Alyaksandr. Totuși, întreaga suflare din Kyev speră la o calificare, mai ales că nu are în față un adversar atât de dificil.

Echipa probabilă: Buschshan-Kedziora,Khacheridi,Kadar,Pivaric,Buyalskyi,Shepelov-Tsygankov,Shaparenko,Morozyuk-Moraes

AEK Athena se deplasează tocmai în Ucraina pentru a reuși calificarea în optimile de finală ale UEFA Europa League, competiție în care speră să ajungă cât mai sus pentru a face o întreagă Grecie fericită. Formația condusă de la margine de Manolo Jimenez a reușit un joc foarte bun pe teren propriu, cu multe faze de poartă și cu o posesie ce a zdrobit adversarul, însă un rezultat ce nu îi avantajează deloc înaintea partidei contra ucranienilor. Golul lui Ajdarevic din minutul 80 o menține pe AEK Athena în continuare în lupta pentru calificare, fără de acel gol lucrurile ar fi devenit foarte complicate. Grecii vin în Ucraina cu un moral bun, mai ales după ultima victorie din campionat de pe teren propriu, scor 4-0 contra celor de la Xanthi. Lucrurile dacă se vor prezenta ca în partida tur, grecii vor avea câștig de cauză.

Echipa probabilă: Barkas-Bakakis,Vranjes,Chygrynskiy,Lopes-Kone,Simoes-Bakasetas,Shojaei,Galo-Livaja

Ambele formații își doresc calificarea în fazele superioare, dar cred că doar grecii își pot permite un asemenea vis deoarece par echipa mult mai închegată, și care practică un joc foarte bun. Voi miza pe o calificare a formației cu ieșire la Marea Mediteerană.

Pronostic Dynamo Kyev-AEK Athena: se califică mai departe AEK Athena

COTA 2,9

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>