Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga Europa / Ponturi fotbal Dortmund-Salzburg-Optimi Europa League 08.03.2018

Ponturi fotbal Dortmund-Salzburg-Optimi Europa League 08.03.2018

Optimile de finală din Europa League propun o serie de meciuri ce orice iubitor de fotbal european și le-ar dori să le urmărească. Un astfel de meci este cel dintre Borussia Dortmund și RB Salzburg. Duelul se anunță foarte spectaculos prin prisma ofensivității arătate de cele două formații, iar fanii galbenilor speră să asiste la o victorie a favoriților în această seară.

Borussia Dortmund, gazda acestei dispute, pornește la casele de pariuri cu prima șansă, asta datorită terenului propriu care poate reprezenta un avantaj uriaș, dar și valoarea lotului care este peste cea a austriecilor. Petere Stoger, antrenorul celor de la Dortmund, are încredere în jucătorii săi că pot reuși calificare, deși întâlnesc un adversar ce le poate pune probleme mari. Cu 42 de puncte și aflată pe locul 3 dupa 25 de etape, Borussia Dortmund nu realizează cel mai competitiv campionat, dar se pare că locul de UCL este foarte la îndemâna galbenilor care speră să îl mențină până la final.  Un lucru foarte interesant este faptul că Dortmund a reușit să nu piardă niciun joc în acest an 2018. UEL este foarte aproape de echipa germană la fel ca acum doi ani când a fost eliminată in extremis de Liverpool. Reus&Co trebuie să își facă jocul lor, și astfel au toate șansele să se impună în fața austriecilor. Aceștia au reușit să treacă în șaisprezecemi de Atalanta cu un scor de 4-3 la general, italienii fiind considerați o formație mult mai solidă decât Salzburg.

Echipa probabilă: Bürki – Piszczek, Sokratis, Toprak, Toljan – Weigl, Kagawa – Reus, Götze, Schurrle– Batshuayi

RB Salzburg, oasptele din această seară, se deplasează pe Westfalenstadion cu gândul de a obține un rezultat pozitiv care să îi asigure șanse reale la calificare. Scopul austriecilor este acela de a marca în această deplasare pentru a putea să o încurce pe Dortmund în vederea calculelor pentru fazele superioare. Deși pornește din poziția de outsider, Salzburg are încredere în jucătorii săi că pot reuși un rezultat mare în Germania, campionat ce se înrudește ca spectaculozitate de Austria. Fiind lider detașat în Super Liga, RB Salzburg are ca obiectiv și Europa League. Conducerea nu a stabilit cucerirea trofeului, dar fotbaliștii lui Marco Rose pot să surprindă printr-o fază superioară cât mai îndepărtată. De când a început 2018, Salzburg a câștigat toate partidele din campionat cu scoruri de la 3-0 în sus, singurul egal survenind în UEL pe terenul celor de la Real Sociedad, echipă eliminată de austrieci cu scorul de 4-3 la general după două partide extrem de spectaculoase reușite de ambele formații.

Echipa probabilă: Walke-Ulmer,Onguene,Pongracic,Lainer-Schlager,Samassekou,Berisha-Minamino,Hwang,Dabbur

Nemții pornesc favoriți în această dispută, dar fotbaliștii lui Marco Rose îi pot încurca oricând dacă vor știi să gestioneze foarte bine toate fazele acestui joc. Dortmund are nevoie de un Batshuayi eficient și un Marco Reus într-o formă de zile mari pentru a nu avea nicio problemă contra austriecilor. Totuși, voi miza pe o partidă cu multe goluri, Salzburg având și ea toate șansele să marcheze în această deplasare datorită atacului foarte bun.

Pronostic Dortmund-Salzburg: peste 2,5 goluri

COTA 1,65

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>