Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal Doncaster-Bradford-League One 19.03.2018

Ponturi fotbal Doncaster-Bradford-League One 19.03.2018

Ziua de luni ne oferă o partidă din League One care se anunță interesant prin prisma echipelor care urmează să se confrunte. Programată de la ora 21:45, partida are să le alinieze la centru pe Doncaster și Bradford, formații care se află la mijlocul clasamentului și care încearcă să scoată maximul din ce a rămas din acest sezon.

Doncaster, gazda acestei dispute, pleacă la casele de pariuri cu prima șansă datorită terenului propriu care practic reprezintă singurul argument dacă analizăm per total loturile și prestațiile din acest sezon. Echipa antrenată de la margine de Darren Ferguson nu a realizat lucrurile pe care și le-a dorit la începutul campionatului, ajungând cu formația sa abia pe locul 17 și având 43 de puncte. Această diferență nu este prea mare de zona retrogradării, despărțind-o doar 4 puncte față de prima clasată în zona roșie. Jucătorii de sub comanda lui Ferguson trebuie să fie conștienți că sezonul este terminat și oricând pot pica într-o criză de rezultate. Perioada precedentă nu a adus rezultate convingătoare, câștigând un singur meci, și remizând în alte două. Ultima partidă a adus un egal pe terenul celor de la Southend, scor 0-0.

Bradford se deplasează pe Keepmoat Stadium din dorința de a reuși un succes care să o aproprie mai mult de zona de play-off. Echipa antrenată de Simon Grayson este conștientă că va avea un meci foarte dificil în compania celor de la Doncaster, dar speră să izbutească succesul pentru a fi cu un pas mai aproape de promovare. În acest moment, Bradford se află pe locul 11 cu 50 de puncte, fiind la doar 7 distanță de Plymouth, ultima formație ce se clasează în zona de play-off. League One a început foarte bine pentru Bradford, aceasta înregistrând o serie de rezultate pozitive care au clasat-o chiar și pe poziția a doua. Din nefericire, fotbaliștii lui Grayson nu au menținut ritmul și acum se văd departe de promovarea propriu-zisă, dar meciurile rămase o pot arunca din nou în cărțile pentru accederea în Championship. Principală problemă se dovedește a fi jocul deoarece nu a reușit decât un succes în ultimele 10 partide, mai exact 5 puncte din 30 posibile, un procentaj foarte slab dacă ne raportăm la intervalul de puncte câștigat în toamna care a trecut. Chiar Plymouth a reușit să o învingă cu scorul de 1-0, iar meciul de pe teren propriu contra celor de la Wigan s-a încheiat cu același scor, din păcate pentru formația oaspete.

Ambele formații traversează aceeași perioadă dificilă, fiind sigure că doar printr-o victorie își pot recăpăta puțin din dorința de joc de altădată. Doncaster vrea să se îndepărteze cât se poate de repede de zona retrogradării, iar Bradford să mai avanseze puțin pentru a spera în continuare la play-off. Astfel că voi miza pe un joc în care ambele vor reuși să marcheze, partida urmând să fie una destul de deschisă.

Pronostic Doncaster-Bradford: ambele marchează

COTA 1,7

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>