Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Ponturi fotbal Dinamo Bucuresti-CSU Craiova-Liga 1 04.02.2018

Ponturi fotbal Dinamo Bucuresti-CSU Craiova-Liga 1 04.02.2018

Super derby-ul reînceputului de sezon din Liga 1 oferă publicului din România un spectacol plin de emoție și pasiune, între două formații cu o istorie grea în spate. Dinamo București urmează să dea piept cu formația lui Mangia, CSU Craiova, stadionul din Ștefan Cel Mare fiind gazda acestui derby. Deși vin după perioada de pregătire, ambele formații sunt pregătite să arate că merită să fie în play-off, și respectiv că se pot bate la campionat.

Dinamo București se află în postura de gazdă a acestei partide, fiind formația care va avea întregul stadion din Groapă alături de ea. Jucătorii aflați sub comanda lui Vasile Miriuță vor disputa patru partide care sunt decisive pentru participarea în play-off. Restructurările la nivel de club, dar și de lot din această iarnă, speră să fie de bun augur pentru dezvoltarea clubului Dinamo și redobândirea gloriei de altă dată. Câinii roșii se află în acest moment înafara play-off-ului, dar Hanca&Co promit că vor face fericită întreaga suflare dinamovistă. Trupa din Ștefan Cel Mare se află la un punct distanță de Botoșani și respectiv Viitorul, poziție pe care Dinamo poate să o ocupe dacă se va impune în fața echipei din Bănie. În sezonul acesta formația lui Miriuță se află în aceeași poziție ca cea de anul trecut când au prins play-off-ul pe ultima sută de metri, iar dintr-o dată jucătorii fostului antrenor Cosmin Contra aveau o șansă la campionat. Deși au disputat partide cu echipe destul de modeste, câinii roșii au reușit să se concentreze și astfel au izbutit victorii ce le-au permis să continue lupta pentru accederea în play-off. Cu 31 de goluri marcate, atacul lui Miriuță se descurcă destul de bine, mai ales că întăririle din perioada de iarnă trebuie să aducă un plus în jocul formației. Torje, Palic,Monroy sau Pesic sunt cîteva dintre transferurile realizate de clubul condus de Negoiță, jucători care vor pune umărul pentru Dinamo în obținerea de rezultate pozitive.

CSU Craiova vine în Ștefan Cel Mare pentru a obține maximul de puncte ce le va garanta menținerea în cursa pentru câștigarea campionatulu, trofeu care nu a mai fost adus în Bănie de aproape 30 de ani, lucru ce ar scoate în stradă tot orașul din Craiova. Formația lui Mangia este pregătită să spargă gheața în acest sezon chiar dacă este o diferență de recuperat față de FCSB și CFR Cluj, dar cu puțin noroc și pragmatism pot reuși acest lucru. Și oltenii sunt veniți din cantonamentul efectuat în țările cu o climă ce îți pot oferi antrenamente foarte eficiente în pregătirea fizică, dar și mentală a fotbaliștilor. Trupa din Craiova a disputat și cîteva amicale, printre care cu Meppen și Lechia, partide în care Băluță&Co s-au desurcat destul de bine, lucruri mici la nivel ofensiv sau defensiv fiind nevoit Mangia să le pună rapid la punct pentru a nu se lovi de ele la începutul de play-off când ritmul de joc va fi cu totul altul. Experiența din sezonul trecut ar trebui să îi ajute pe jucătorii olteni pentru a nu repeta greșelile ce nu au condus la o clasare mai sus în cele din urmă.

Derby-ul cu siguranță va fi unul cu o încărcătură deosebită pentru ambele formații, iar cu siguranță se va forța pentru ca una dintre ele să triumfe în cele din urmă. Voi miza pe un pronostic pe goluri, minim două fiind destul de realizabile că se vor putea marca.

Pronostic Dinamo-CSU Craiova: peste 1,5 goluri

COTA 1,55

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal Botoșani-CSMS Iași-Cupa României 13.03.2018

Ultima partida din sferturile Cupei României a fost programată abia marțea aceasta de la ora …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>