Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Ponturi fotbal Dinamo Bucuresti-Gaz Metan Medias-Liga1 12.03.2018

Ponturi fotbal Dinamo Bucuresti-Gaz Metan Medias-Liga1 12.03.2018

Ultimul meci din zona de play-out al Ligii 1 este cel dintre Dinamo București și Gaz Metan Mediaș, programat în această zi de luni de la ora 20:45 pe Stadionul din Ștefan cel Mare. Formația bucureșteană a dezamăgit întreaga suflare dinamovistă din cauza prezenței în a doua jumătate a clasamentului, dar jucătorii lui Florin Bratu sunt pregătiți să demonstreze că au calitate și se pot ridica din acest impas.

Dinamo București, gazda acestei dispute, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă datorită terenului propriu pe care îl are la dispoziție, dar și prin faptul că aceasta deține un lot net superior decât cel al medieșenilor. Formația lui Florin Bratu a eșuat în lupta pentru participarea în play-off, jucând în acest moment cu echipele care se luptă an de an la retrogradare. Suflarea dinamovistă este dezamăgită de asemenea rezultat, dar tot ei împreună cu echipă trebuie să se ridice. Play-out-ul îi regăsește pe poziția a 2-a cu 20 de puncte, fiind la 9 de locurile de retrogradre. Lucrurile nu sunt chiar atât de rele, dar dinamoviștii trebuie să acumuleze rapid puncte pentru a nu pica într-o criză de rezultate.

Echipa probabilă: Penedo-Olteanu,Katsikas,Popescu,Romera-Mahlangu,Palic-Pesic,Nistor,Torje-Popa

Gaz Metan Mediaș se deplasează până în Capitală cu gândul să obțină măcar un rezultat de egalitate în fața dinamoviștilor care nu sunt deloc de speriat. Formația lui Cristi Pustai, deși pornește cu șansa a doua la câștigarea jocului, aceasta are încredere în ea că poate reuși minunea din Ștefan cel Mare și să îi clatine serios scaunul lui Florin Bratu. Aceasta se află pe locul 7 cu 8 puncte conform realocării de puncte cu privire la sezonul de play-out. Astfel că este pe primul loc ce conduce la retrogradarea în liga 2, iar Gazul poate ajunge în acest mod doar dacă jucătorii lui Pustai nu vor încerca să ofere mai multe lucruri pe teren, și mult mai concrete. Norocul medieșenilor este victoria de la mijlocul săptămânii în fața astralilor în Cupa României cu scorul de 1-0, un lucru ce cu siguranță le va crește moralul fotbaliștilor înaintea unui asemenea meci de calibru.

Echipa probabilă:Greab-Cretu,Constantin,Sirghi,Popovici – Caiado,Diogo,Rosado,Chamed – Olaru,Rondon

Deși Dinamo București are urgentă nevoie de puncte pentru a nu risca să strice prietenia cu suporterii acestui club atât de frumos, clubul medieșan se află într-o situație critică. Echipa lui Pustai are și ea mare nevoie de puncte pentru a spera la evitarea retrogradării. Un lucru interesant este cel referitor la disputele din trecut, Gaz Metan nereușind niciodată să se impună în Ștefan cel Mare în 18 ani de jocuri în deplasare. Voi miza astfel pe o victorie a dinamoviștilor

Pronostic Dinamo-Gaz Metan: 1 solist

COTA 1,55

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>