Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Ponturi fotbal CSU Craiova-Sepsi-Liga 1 11.02.2018

Ponturi fotbal CSU Craiova-Sepsi-Liga 1 11.02.2018

Oltenia arde de la ora 20:45 datorită super meciului care se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco între echipa orașului, CSU Craiova, și Sepsi. Chiar dacă jucătorii Craiovei au o valoare peste cea a celor din Sfântu Gheorghe, meciul nu este câștigat de la început, oaspeții promițându-le o partidă extrem de grea.

CSU Craiova o așteaptă pe super arena din orașul propriu, Ion Omblemenco, alături de 15 000 de suporteri pe micuța formație din Sfântu Gheorghe. Antrenorul acestora, Devis Mangia, are încredere în jucătorii săi că se vor impune fără prea mari emoții în această partidă. Fiind cotată cu prima șansă la câștigarea jocului, CSU Craiova se concentrează pe trofeul de campioană, fiind la 9 puncte de liderul CFR Cluj, dar acest lucru nu este de speriat pentru formația italianului. Mateiu&Co au debutat cu un egal în noul an, acest venind pe terenul celor de la Dinamo Bucureși, scor 2-2, partidă în care oltenii nu au mai jucat nimic în repriza a doua, fiind egalată în ultimele minute, având neșansa chiar să piardă jocul datorită relaxării instalate în jocul acestora. Mangia este pregătit să nu își mai lase elevii să cadă într-o asemenea stare, fiind convins că numai printr-o concentrare permanentă pot finaliza fiecare joc cu câte o victorie.

Echipa probabilă: Calancea-Screciu,Ferreira,Briceag-Bancu,Mateiu,Zlatinski,Martic-Gustavo,Mitrita,Barbut

Sepsi, formația oaspete din acest duel, se deplaseză pe Ion Oblemenco cu dorința de a scoate măcar un punct. Trupa din Sfântu Gheorghe a antrenorului Eugen Neagoe este cotată cu șansa a doua la câștigarea partidei, acest lucru nefiind unul uimitor privind la valoarea lotului celor de la Sepsi, acesta fiind sub media campionatului din România. Deplasarea din Bănie va fi extrem de grea pentru jucătorii fostului antrenor secund de la echipa națională, dar aceștia au încredere că pot izbuti un rezultat pozitiv. Fiind pe locul 12, convinși că sunt într-o luptă directă pentru rămânerea în Liga1, Hadnagy&Co sunt pregătiți să ducă o luptă infernală în play-out pentru a-și păstra locul în primul eșalon. Meciul din etapa trecută va conta enorm la motivația jucătorilor, acesta aducând în conturile echipei maximul de puncte, Sepsi învingând-o pe teren propriu pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 1-0. În deplasare, echipa din Sfântu Gheorghe a obținut numai 4 puncte, fiind destul de greu în a modifica statistica cu acest joc.

Echipa probabilă:Râmniceanu-Dalmau,Viera,Obsivac,Sato-Rodriguez,Ghinga-Hamed,Fulop,Oliveira-Kuku

CSU Craiova este favorita certă la câștigarea acestui joc atât prin prisma lotului net valoros, dar și a jocului practicat de băieții lui Mangia care pare să se upgradeze de la meci la meci. Astfel, voi miza pe victoria craiovenilor în acest joc.

Pronostic CSU Craiova-Sepsi: 1 solist

COTA 1,4

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>