Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Ponturi fotbal CSU Craiova-Dinamo-Cupa Romaniei 06.03.2018

Ponturi fotbal CSU Craiova-Dinamo-Cupa Romaniei 06.03.2018

Cel mai așteptat duel din sferturile Cupei României îl constituie jocul dintre CSU Craiova și FC Dinamo București. Bănia va fierbe în această zi de marți de la ora 17:00, la acea oră urmând să se dea startul. Ambele formații sunt pregătite să ofere un joc de calitate, sperând ca și gazonul să le permită acest lucru. Omogenitatea craiovenilor sau reinventarea băieților lui Bratu? Aceasta va fi întrebarea cu privire la deznodământul partidei.

CSU Craiova, gazda acestei dispute, pornește la casele de pariuri cu prima șansă datorită lotului care este mult mai valoros decât cel al dinamoviștilor, investițiile fiind pe măsura obiectivelor stabilite, dar și faptul că va avea de partea sa un Ion Oblemenco arhiplin la ora meciului ce va creea o atmosferă de echipă mare. Formația lui Devis Mangia realizează un an 2018 până în acest moment destul de bun, cu rezultate în mare parte pozitive, cu un joc foarte plăcut ochiului, ce va pune mari probleme celor două echipe din fruntea Ligii 1, CFR Cluj și FCSB. Lucrurile se prezintă foarte bine din acest punct de vedere, și tocmai jocul care funcționează ireproșabil ar putea doborî formația bucureșteană. Finalul de sezon regulat i-a gasit pe poziția a treia cu 51 de puncte, având o șansă totuși la câștigarea campionatului, titlu care și-l dorește întreaga Oltenie de atâta vreme. Băluță și Mitriță speră întâi de toate la un trofeu în acest an, iar Cupa României este cea mai accesibilă privind la echipele rămase, singurul joc mai intens fiind cel din această după amiază. Cu siguranță vor fi motivați la maximul, mai ales că au în fața lor o rivală care își va dori să plece din Bănie cu fruntea sus.

Echipa probabilă: Calancea-Screciu,Ferreira,Briceag-Bancu,Mateiu,Zlatinski,Martic-Gustavo,Mitrita,Băluță

Dinamo București se deplasează în Oltenia pe Ion Oblemenco cu dorința de a reuși să salveze această față neagră a acestui an cu o victorie ce le va permite accederea în semifinalele Cupei României. Deși pornesc cu șansa a doua, fiind considerați cu mult inferior craiovenilor, câinii roșii sunt pregătiți să arate tuturor spiritul dinamovist, și faptul că nu degeaba au reușit un sezon fantastic anul trecut când au fost foarte aproape de câștigarea campionatului, mai ales că o parte dintre jucători se regăsesc și astăzi în lot. Schimbarea majoră care dinamoviștii speră să fie de bun augur pentru clubul roșu-alb este numirea lui Florin Bratu în funcția de antrenor principal. “mitraliera”, așa cum este cunoscut după celebrarea golului contra steliștilor, a primit șansa de a antrena clubul pe care îl iubește cel mai mult și este pregătit să demonstreze că nu s-a făcut o greșeală. Chiar dacă nu are experiența unui antrenor de top, Florin Bratu vine cu o reîmprospătare a jocului creat de fostul antrenor, Vasile Miriuță, care întreaga sulfare dinamovistă speră să  fie de ajutor în vederea câștigării trofeului, singura cale de a salva sezonul. Ultima etapă a provocat un cutremur pentru clubul bucureștean, Dinamo nereușind să prindă play-off-ul și astfel va juca cu echipele din subsolul clasamentului, singurul obiectiv fiind cel de salvare de la retrogradare.

Echipa probabilă: Penedo-Olteanu,Katsikas,Popescu,Romera-Mahlangu,Palic-Pesic,Nistor,Torje-Popa

Cu siguranță va fi un meci cu totul special pentru ambele formații care totuși s-au mai întâlnit sezonul acesta de iarnă, fix la reînceputul sezonului regulat, remizând un 2-2 în Ștefan cel Mare, craiovenii reușind să conducă de două ori, dar Dinamo egalând de fiecare dată, șutul lui Nistor din ultimul minut ar fi putut să aducă chiar victoria. De această dată, terenul se mută în Bănie unde atmosfera va fi cu totul alta, iar dacă dinamoviștii nu își vor stăpâni emoțiile, mai ales fotbaliștii tineri, nu vor putea să practice cel mai bun fotbal. Voi miza totuși pe o calificare a echipei oltene care a demonstrat de-a lungul sezonului că este o formație foarte eficientă și foarte solidă, mai ales că pe Ion Oblemenco a reușit cele mai mari performanțe notabile.

Pronostic Craiova-Dinamo: calificare Craiova

COTA 1,45

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>