Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Ponturi fotbal CSU Craiova-Astra Giurgiu-Liga1 10.03.2018

Ponturi fotbal CSU Craiova-Astra Giurgiu-Liga1 10.03.2018

Play-off-ul din Liga 1 a debutat vinerea aceasta cu partida dintre Cluj și Iași, terminată cu victoria clujenilor. În această zi de sâmbătă avem parte de încă o partidă extrem de interesantă, aceea dintre CSU Craiova și Astra Giurgiu. Cele două echipe au realizat un campionat foarte bun, din toate punctele de vedere, iar în acest moment se înfruntă pentru un loc de cupă europeană, respectiv pentru a menține lupta la titlu.

CSU Craiova este gazda acestei dispute și favorita certă la câștigarea duelului datorită stadionului Ion Oblemenco care le va fi alături oltenilor, dar și forma extraordinară prin care trec jucătorii antrenorului italian. Devis Mangia este foarte mulțumit de jucătorii săi, și este convins că dacă aceștia vor ridica ritmul de joc și îl vor dicta la fiecare partidă, titlul numai pare să reprezinte doar un vis. În acest moment se află pe poziția a 3-a cu 26 de puncte fiind la 6 distanță de CFR Cluj care a reușit să se impună seara trecută. Acest lucru ar trebui să îi pună în gardă pe Băluță&Co, și astfel să câștige și ei acest meci. Moralul acestora este foarte ridicat datorită calificării în semifinala Cupei României, calificare reușită în detrimentul dinamoviștilor, iar acest lucru a adus un zâmbet de neșters pe chipul craiovenilor.

Echipa probabilă: Calancea-Screciu,Ferreira,Briceag-Bancu,Mateiu,Zlatinski,Martic-Gustavo,Mitrita,Băluță

Astra Giurgiu se deplasează în Bănie cu gândul să plece neînvinsă pentru a spera în continuare la o calificare în cupele europene. Deși pleacă din postura de outsider datorită lotului cu mult inferior oltenilor, dar și prin faptul că va avea parte de o atmosferă ostilă, jucătorii Astrei sunt pregătiți să își demonstreze valoarea în acest joc. Echipa lui Edi Iordănescu a realizat minuni în acest sezon, mai ales că a început cu un nou 11 în această vară, iar gândurile nu erau tocmai pozițive pentru această formație, în cele din urmă confirmându-și valoarea. În acest moment se află pe poziția a 4-a cu 22 de puncte, fiind la 4 de craioveni, adversarii din această seară. Seto&Co speră să reușească un rezultat pozitiv pentru a nu pierde contactul cu cupele europene. Deși nu a realizat partide în tocmai bune pe teren străin, play-off-ul ar trebui să le dea o altă motivație, mai ales că a rămas singurul obiectiv în picioare, după eliminarea din sferturile Cupei României de către Gaz Metan Mediaș.

Echipa probabilă: Iliev-Stan,Polczak,Bejan,Belu – Mrzljak,Dandea-Bus,Matei,Balaure-Vera

Oltenii sunt conștienți că vor avea în față un adversar extrem de dificil, dar cu multă muncă și ambiție pot izbuti obținerea maximului de puncte. Acest lucur va fi pregătit foarte bine de Devis Mangia, mai ales că Edi Iordănescu are și el pregătită o tactică foarte solidă în vederea acestui joc. Fanii prezenți la stadion speră la o partidă deschisă, play-off-ul împingând spre un asemenea deznodământ. Voi miza totuși pe victoria craiovenilor care sunt mult mai bine pregătiți decât astralii.

Pronostic CSU Craiova-Astra: 1 solist

COTA 1,70

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>