Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga Europa / Ponturi fotbal Crvena Zvezda-TSKA Moskova-Europa League 13.02.2018

Ponturi fotbal Crvena Zvezda-TSKA Moskova-Europa League 13.02.2018

Chiar dacă șaisprezecimile din Europa League ar fi trebuit să debuteze abia joia aceasta, programul realizat de UEFA a stabilit ca partida de deschidere a acestei runde să se facă în această marți cu jocul dintre Steaua Roșie și TSKA Moscova. Rușii sunt favoriți la calificare, dar vor da piept cu formația sârbă care e pregătită să demonstreze ca are valoare de o asemenea competiție.

Steaua Roșie, gazda acestei întâlniri, nu pornește cu prima șansă la câștigarea jocului, duelul fiind destul de echilibrat, casele de pariuri nereușind să încline spre niciuna balanța. Totuși, aceștia au avantajul terenului propriu care reprezintă un lucru enorm dacă ne raportăm la suporterii care se află pe acea arenă. Parcursul european al formației lui Vlada Milojevic a fost unul foarte bun, reușind însfârșit să treacă de faza grupelor, unde a dat peste formații ca Bate Borisov,Koln sau chiar Arsenal, lucrul realizat fiind extrem de important dacă judecăm după experiența și valoarea formațiilor. În super liga din Serbia, Crvena Zvezda se află pe prima poziție unde nu își simte locul deloc amenințat fiind convinsă că va bifa un nou trofeu. Faptul că nu au început meciurile oficiale va putea reprezenta un dezavantaj în vederea jocului din această seară.

Echipa probabilă: Borjan-Rodic,Savic,Le Tallec,Stojkovic-Donald,Krstnic-Srnic,Kanga,Milic-Boakye

TSKA Moscova, oaspetele din acest joc, se deplasează până în Serbia cu dorința de a scoate un rezultat favorabil în vederea calificării. Rușii sunt conștienți că nu pleacă favoriți, iar faptul că vor da piept cu un stadion incendiar, îi face să se motiveze de 10 ori mai mult ca până acum. Echipa condusă de antrenorul Goncharenko vine de pe locul trei din grupa de UCL, poziție ocupată după 9 puncte acumulate în fața unor echipe ca United,Benfica sau Basel. Aceștia și-ar fi dorit mai mult din acea grupă, dar în acest moment tot ce contează este parcursul în Europa League unde nu este de neglijat. În campionat, lucrurile sunt destul de clare, campionatul fiind extrem de greu de obținut prin prisma punctajului mare de puncte, iar celălalte locuri sunt posibile numai printr-o constanță în rezultate. Faptul că nici TSKA nu a disputat niciun meci oficial echilibrează balanța, dar nu reprezintă un lucru bun în alcătuirea echipei și a jocului prestat în sine.

Echipa probabilă: Akinfeev-Ignashevich,Vasin,Berezutski-Fernandes,Golovin,Kuchaev,Nababkin-Dzagoev,Chalov,Vitinho

Ambele formații se bazează mai mult pe zona defensivă în această dublă manșă. Nici TSKA și nici Crvena Zvezda nu vor risca pentru a obține mai mult, mai ales în primul joc. De aceea, mă aștept la un rezultat de egalitate într-una dintre reprize.

Pronostic Crvena Zvezda-TSKA Moscova: pauză sau final X

COTA 1,6

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>