Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Ponturi fotbal Concordia-Dinamo-Liga1 12.02.2018

Ponturi fotbal Concordia-Dinamo-Liga1 12.02.2018

Runda cu numărul 24 din Liga 1 se va încheia în această zi de luni cu meciul dintre Concordia Chiajna și Dinamo. Dacă socotelile sunt încheiate pentru formația gazdă, câinii roșii sunt în luptă deschisă pentru ocuparea ultimului loc de play-off, acest meci fiind decisiv pentru obiectivul fixat la începutul sezonului. Partida se va disputa de la ora 20:45 și va fi transmisă de Digi Sport.

Concordia Chiajna, gazda acestei întâlniri, este cotată cu șansa a doua la câștigarea jocului prin prisma lotului inferior valoric față de bucureșteni, iar forma acestora nu este una tocmai favorabilă. Echipa condusă de pe bancă de Ion Moldovan a încheiat anul 2017 cu două rezultate negative, și a debutat în noul an, în același mod. Etapa trecută, Concordia a pierdut pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 2-0, meci în care fotbaliștii Chiajnei nu au avut mari șanse contra clujenilor, observându-se diferența de valoare dintre echipe. Pe teren propriu au obținut numai două victorii și tot atâtea egaluri, având un golaveraj de 11-14, fiind o formație destul de slabă pe compartimentul defensiv, dar eficientă în cel ofensiv.

Echipa probabilă: Caparco-Fota,Enza,Albu,Barboianu-Babic,Bucsa,Deaconu-Batin,Gradinaru,Bumba

Dinamo Bucuresti, oaspetele de seamă de pe arena din Chiajna, se deplasează la câțiva kilometrii de București cu dorința de a veni cu toate cele trei puncte, câinii roșii având mare nevoie de ele. Conduși de pe bancă de fostul antrenor al celor de la Concordia, Vasile Miriuță, trebuie să izbutească victoria pentru a mai spera la play-off. Jocul prestat în partida cu Craiova le dă speranțe fanilor, dar și fotbaliștilor lui Dinamo. Fiind la 1 punct distanță de Botoșani, alb roșii pot izbuti acest lucru numai printr-o concentrare permanentă la ultimele partide care se vor disputa. Dinamo vine după o pregătire foarte bună făcută în iarnă, echipa alergând foarte mult în meciul cu Craiova, devansând-o pe formația lui Mangia la acest capitol. Venirile lui Palic și Torje speră să fie de bun augur și să aducă un plus trupei din Ștefan cel Mare.

Echipa probabilă: Branescu-Nica,Katsikas,Nedelcearu,Romera-Mahlangu,Monroy-Pesic,Nistor,Hanca-Nemec

Concordia a fost nașul dinamoviștilor în ultimele partide jucate în Liga1, dar de această dată câinii sunt extrem de motivați în obținerea celor trei puncte care sunt vitale pentru club. De aceea, voi miza pe o victorie a dinamoviștilor.

Pronostic Concordia-Dinamo: 2 solist

COTA 1,58

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>