Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Ponturi fotbal CFR Cluj-FCSB-Liga1 Play-off 18.03.2018

Ponturi fotbal CFR Cluj-FCSB-Liga1 Play-off 18.03.2018

Cel mai așteptat duel din Liga1 din acest weekend este cel dintre CFR Cluj și FCSB, o partidă ce va conta decisiv în lupta la titlu. Cu începere de la ora 20:45 pe Stadionul Dr Constantin Rădulescu, formația clujeană va încerca să își consolideze poziția de lider, în timp ce bucureștenii vin în Ardeal cu dorința de a recupera diferența de puncte existentă.

CFR Cluj, gazda acestei dispute, pleacă ușor cu prima șansă în această confruntare deoarece va avea de partea sa publicul care va crea cu siguranță o atmosferă demnă de o viitoare campioană, dar și din cauza jocului care este mult mai stabil și mai solid decât al bucureștenilor. Echipa lui Dan Petrescu a realizat un sezon excelent până acum dacă judecăm după faptul că această formație a fost construită pe deplin vara trecută, iar într-un timp atât de scurt a realizat asemenea lucruri. Lider în play-off cu 33 de puncte, cu 2 mai multe decât FCSB, Clujul se mulțumește și cu un egal în acest joc, chiar dacă o victorie îi poate asigura o apropiere și mai puternică de trofeul de campioană. În prima etapă a avut un mare noroc pe teren propriu contra Iașiului deoarece a izbutit victoria abia în minutul 93 prin Omrani. De această dată, clujenii vor avea o mare problemă deoarece antrenorul acestora nu va sta pe bancă și nu vor putea fi co-ordonați atât de bine ca până acum. Tocmai de aceea egalul sună cel mai bine pentru echipa ardeleană.

FCSB-ul lui Nicolae Dică vine la Cluj cu dorința de a reuși să se urce pe prima poziție după acest joc și astfel să recupereze diferența de puncte. Echipa bucureșteană este conștientă că se va lovi de un adversar ce se va închide pe toată durata meciului, dar printr-o tactică corectă și eficientă pot sparge acest zid și astfel să aibă posibilitatea să marcheze în poarta clujenilor. Cu 31 de puncte obținute și aflându-se pe locul 2, FCSB-ul își dorește titlul de campioană deoarece a rămas singurul obiectiv în picioare după ce a fost eliminată din Cupa României și din UEL. Jocurile precedente au înfățișat un FCSB lipsit de idei, având eficiență la finalizare, dar nereușind să stăpânească jocul la mijlocul terenului și nici să profite de cum se derulează jocul în avantajul ei. FCSB a reușit să se impună în prima etapă a play-off-ului contra celor de la Viitorul cu scorul de 2-1, partidă pe care a controlat-o, dar nu a excelat sub niciun chip.

Cele două formații își cunosc interesul în acest meci, dar numai una se va putea bucura pe deplin de acesta, cea care va reuși să fie mai concentrată. CFR Cluj își cunoaște forța și va încerca să obțină succesul de la  fundași și până la vârful de atac. Tănase&Co au nevoie de un joc diversificat care să spargă apărarea clujenilor ce se anunță imbatabilă în această seară. Voi miza pe un rezultat de egalitate la pauză sau la final fiind cel mai indicat privind la majoritatea jocurilor prestate în play-off, echipele ne dorind să riște prea multe.

Pronostic CFR Cluj-FCSB: pauză sau final X

COTA 1,60

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>