Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal Cesena – Perugia – Serie B 25.03.2018

Ponturi fotbal Cesena – Perugia – Serie B 25.03.2018

Etapa cu numărul 32 din Serie B continua și în această duminică de la ora 16:00 cu o serie de meciuri ce se anunță extrem de interesante. Una dintre acestea este cea dintre Cesena și Perugia, formații ce se luptă pentru obiective diferite în acest sezon și care sunt pregătite să realizeze o partidă la fel de spectaculoasă ca precedentele.

Cesena, gazda acestei dispute, pleacă la casele de pariuri cu un oarecare dezavantaj, fiind considerată outsider, dar acest lucru este normal dacă privim clasamentul de unde tragem concluzia că nu are un lot tocmai competitiv față de al adversarei. Formația antrenată de la margine de Fabrizio Castori nu realizează sezonul dorit, dar încearcă în aceste etape rămase să salveze cât poate din el. Cesena se află pe locul 18 cu 33 de puncte, fiind astfel pe prima poziție retrogradabilă, dar având doar un singur punct până la locul de salvare. Acest lucru se poate recupera foarte rapid, dar Cesena are nevoie de un alt tonus în aceste partide rămase, și de o constanță pozitivă în rezultate, altfel nu va izbuti să rămână pe locurile din Serie B. Din păcate, etapa trecută nu a reușit să plece de la Foggia cu nici măcar un punct, iar acest lucru îi poate afecta pe fotbaliștii lui Castori.

Perugia se deplasează pe terenul celor de la Cesena cu dorința de a mai bifa un succes care să o mențină în continuare în lupta pentru promovare. Formația antrenată de Roberto Breda deși nu a început foarte bine sezonul, a reușit să se redreseze, iar în ultimul timp realizează cele mai incredibile lucruri alături de Perugia. Aceasta are numai puțin de 5 victorii consecutive, un lucru extrem de important pentru o echipă din eșalonul secund din Serie B. Aceasta se clasează pe locul 6 și este extrem de motivată atace pe cât se poate podiumul. Un alt lucru important este faptul că a început să reprezinte o formație foarte solidă, fapt ce se observă în aceste jocuri deoarece a primit un singur gol, marcând respective 9.

Dacă în tur Cesena a reușit să se impună cu scorul de 0-3, de această dată cred că vom asista la un cu totul alt rezultat mai ales că Perugia traversează cel mai bun moment din acest sezon. Voi miza pe o victorie a trupei lui Roberto Breda la o diferență destul de importantă, forțând chiar un handicap.

Pronostic Cesena-Perugia: 2 solist

COTA 2,6

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>