Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal Carpi-Pro Vercelli-Serie B 19.03.2018

Ponturi fotbal Carpi-Pro Vercelli-Serie B 19.03.2018

Runda cu numărul 31 din Serie B se încheie în această seară de luni cu partida dintre Carpi și Pro Vercelli, programată de la ora 21:45 pe Stadio Sandro Cabassi. Meciul urmează să alinieze două formații care se luptă pentru obiective diferite: evitarea retrogradării și respectiv prinderea unui loc de play-off.

Carpi, gazda acestei dispute, pleacă la casele de pariuri cu prima șansă deoarece se dovedește a fi echipa mai bună prin prisma lotului pe care îl deține, lucru ce se reflectă și în parcursul realizat în acest sezon, locul din clasament subliniind mai bine acest fapt. Echipa antrenată de la margine de Giandomenico Costi se află pe locul 11 din Serie B cu 41 de puncte acumulate până în acest moment, aflându-se la doar trei distanță de Parma, ocupanta ultimei poziții de play-off. Lucrurile nu par să fie chiar atât de complicate pentru Carpi, dar are nevoie de o constanță în rezultate pozitive pentru a atinge obiectivul propus.Ultimele partide nu au adus decât 5 puncte din 12 , etapa trecută încheiându-se cum nu se putea mai bine pentru Carpi: victorie în fața Pescarei cu 0-1 pe terenul acesteia. Asemenea rezultat va conta decisiv în modul de abordare al partidei de diseară.

Pro Vercelli se deplasează pe terenul din Carpi cu dorința de a scoate un rezultat pozitiv care să o salte mai sus în clasamentul din zona retrogradării. Echipa lui Gianluca Grassadonia este conștientă că este outsider în această partidă, dar printr-o bună organizare tactică și defensivă, poate realiza imposibilul. Pro Vercelli se află pe poziția 20 cu 29 de puncte strânse până acum, fiind la 5 distanță de Brescia, formația care se situează pe locul ce o păstrează în eșalonul secund italian. Lucrurile se prezintă foarte ciudat pentru această echipă. Ultimele rezultate au înregistrat numai egaluri, cinci consecutive. În definitiv, Pro Vercelli a obținut doar 6 victorii în 30 de etape, un procentaj foarte slab dacă analizăm faptul că aceasta speră să se salveze de le retrogradare. Totuși, în ultimele două jocuri, aceasta a remizat cu Bari și Cesena, dar scorurile fiind mai mari, 2-2 în ambele cazuri, arătând că echipa lui Grassadonia își dorește mai mult din următoarele meciuri.

Ambele formații vor forța victoria în partida de diseară, dar șansele ca jocul să fie unul spectaculos este destul de scăzut deoarece acestea nu se prezintă foarte bine în ultima vreme, fiind mai multe echipe care se concentrează pe zona de apărare și o neglijează pe cea de atac. Astfel, voi miza pe un meci strâns și închis, cu goluri relativ puține.

Pronostic Carpi-Pro Vercelli: sub 2,5 goluri

COTA 1,45

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

  • Sergiu

    Aveti niste ponturi fratilor mai bine va lasati sincer…

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>