Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Cardiff-Bolton-Championship 13.02.2018

Ponturi fotbal Cardiff-Bolton-Championship 13.02.2018

Ziua de marți oferă publicului doritor de fotbal englez din ligile secunde, o partidă extrem de interesantă dacă privim la lupta pe care o duc ambele formații în atingerea obiectivului propus. Este vorba de jocul dintre Cardiff și Bolton, bătălia dându-se pe ambele fronturi.

Cardiff, gazda acestei dispute, pornește favorită certă la victorie prin prisma terenului propriu, dar și a lotului mult mai valoros. Formația condusă de pe bancă de antrenorul Neil Warnock se află pe poziția 4 în Championship, fiind la doar 5 puncte de locul ce asigură prezența în noul sezon de Premier League. Cei de la Cardiff își doresc o revenire cât mai rapidă în acest campionat, multe echipe fiind foarte slabe pentru a intra într-o asemenea ligă. Formația lui Warnock traversează o perioadă foarte bună, aceasta reușind să obțină numai puțin de jumătate de puncte puse în joc în ultimele 10 partide. Lucrul de față nu este cel mai potrivit, dar printr-o concentrare desăvârșită poate să ajungă pe locul dorit. În meciurile de acasă, păsărele albastre se descurcă admirabil, înregistrând nouă victorii și având un golaveraj de 26-10, destul de mare privind la media echipelor.

Echipa probabilă: Etheridge-Bennett,Bamba,Morrison,Ecuele Manga-Ralls,Grujic,Paterson-Mendez,Madine,Hoillet

Bolton se deplasează pe Cardiff City Stadium cu gândul să obțină cât de multe puncte se poate pentru că cel mai probabil unul, pentru a reuși să stea cât mai departe de zona roșie. Formația condusă de pe bancă de Phil Parkinson se află într-o situație revenire de formă. În ultimele partide jucate, Bolton a reușit să obțină cinci puncte din cele nouă puse în joc, un procentaj ce îi dă încredere înaintea meciului din această seară. Aceasta se află la doar două puncte de zona retrogradării, iar cu o victorie pe terenul celor de la Cardiff îi pot propulsa la o distanță destul de liniștitoare. Bolton are unul dintre cele mai slabe atacuri din Championship cu doar 28 de goluri marcate, iar acest lucru poate reprezenta o problemă privind organizarea ofensivă, cei de la Cardiff fiind destul de compacți în apărarea, ne lăsând spații prea multe. În jocurile din deplasare, Bolton a obținut doar un succes și cinci egaluri, fiind cea mai slabă echipă în meciurile de pe terenurile străine, lucru ce îl îngrijorează pe Phil Parkinson.

Echipa probabilă:Alnwick-Dervite,Wheater,Beevers-Robinson,Vela,Osede,Henry,Little-Clough,Ameobi

Judecând dupa forma ambelor formații și după parcursul din acest sezon, Cardiff ar trebui să pornească cu prima șansă la câștigarea jocului, dar din această perioadă și până la finalul campionatului, echipele din subsolul clasamentului vor încerca să încurce formațiile de sus pentru a evita zona roșie. Totuși, în acest joc, Cardiff are toate atuurile necesare să o învingă pe Bolton, mizând pe acest lucru.

Pronostic Cardiff-Bolton: 1 solist

COTA 1,6

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>