Ponturi fotbal Brest-Nimes-Ligue2 19.03.2018

0
25

Runda cu numărul 30 din Ligue2 își închide porțile cu meciul dintre Stade Brest și Nimes, programat lunea aceasta de la ora 21:00. Partida ce are să se dispute pe stadionul din Brest este una așteptată de ambele formații deoarece au mare nevoie de puncte pentru a-și atinge obiectivele stabilite la începutul sezonului.

Brest, gazda acestei dispute, pornește ușor cu a doua șansă la casele de pariuri deoarece nu deține o aceeași forță de joc și nici aceeași formă ca adversara din această seară, chiar dacă are de partea sa terenul propriu. Echipa antrenată de la margine de Jean Marc Furlan deși nu ocupă o poziție foarte bună în Ligue2, aceasta se află în cărți pentru ocuparea unei poziții de play-off. Aflată în acest moment pe locul 9 cu 47 de puncte, Paris-ul se simte amenințat de Brest deoarece o despart doar 5 puncte, diferență care poate fi recuperată foarte ușor dacă în această seară echipa gazdă va reuși să se impună. Ultimele rezultate înregistrate de Brest au fost unele destul de bune, trei victorii și două înfrângeri în ultimele cinci partide, un procentaj foarte bun. Dacă înainte cu două săptămâni pierdea rușinos contra celor de la Tours cu 1-3, etapa trecută a reușit o victorie foarte importantă în fața celor de la Auxerre cu scorul de 1-2, rezultat care va conta decisiv în motivația jucătorilor pentru duelul cu Nimes.

Nimes se deplasează pe stadionul din Brest cu dorința de a pleca cu un succes care să o mențină în continuare pe podiumul din Ligue2. Echipa antrenată de la margine de Bernard Blaquart este considerată favorită în acest duel deoarece are de partea sa un lot net valoric față de Brest, dar acest lucru nu este singurul aspect luat în vedere. Locul și prestațiile din ultima vreme vor conta și ele decisiv deoarece vor sublinia faptul că Nimes este o echipă care cu siguranță este demnă de promovare. În acest moment ocupă locul 2 cu 55 de puncte acumulate, fiind la un singur punct în fața celor de la Ajaccio care vin și ei din urmă destul de alert. Din fericire pentru Nimes, aceasta are un parcurs excelent în ultima vreme care cu siguranță se va menține dacă Blaquart va reuși să își țină conectați fotbaliștii. În ultimele 10 partide, Nimes a reușit să obțină 19 puncte, pierzând doar două jocuri. Chiar meciurile precedente din această lună au adus victorii destul de notabile: 1-4 cu Orleans, 2-1 cu Paris și 1-4 cu Niort. Astfel că motivația lui Nimes este una uriașă în această partidă.

Ambele formații urmează să dea totul pentru a izbuti să obțină succesul de care au mare nevoie pentru a atinge obiectivul. Sub nicio formă niciuna dintre ele nu acceptă egalul, astfel că partida se îndreaptă spre una absolut deschisă cu multe faze de poartă. Voi miza pe un pronostic cu goluri, minim unul în fiecare repriză, considerând că nevoia de puncte va face ca ambele să riște pe tot parcusul jocului.

Pronostic Brest-Nimes: gol în ambele reprize

[maxbutton id=”4″ text=”COTA 1,78″ ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

*