Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga Europa / Ponturi fotbal Braga-Marseille-Europa League 22.02.2018

Ponturi fotbal Braga-Marseille-Europa League 22.02.2018

Un alt duel ce este aproape decis este cel dintre Sporting Braga și Olympique Marseille. Meciul tur a înregistrat un scor de neprezentare pentru formația portugheză care a pierdut cu un 3-0 sec în fața francezilor, iar acest lucru este aproape definitoriu pentru calificarea în optimi, fiind aproape imposibil de răsturnat.

Braga,gazda acestui joc, pornește cu șansa a doua la calificare, fiind într-o postură evidentă datorită scorului din tur unde nu a reușit nimic pozitiv. Formația condusă de antrenorul Abel Ferreira nu s-a prezentat deloc bine pe Velodrome, acolo unde plecase cu gânduri mari în a reușit un rezultat favorabil. Lucrurile s-au derulat cum nu se putea mai rău pentru portughezi. Cu niciun șut pe poartă și o posesie de doar 40%, Braga aproape că nu a contat în acest duel, lucruri ce nu pot crea niciun pic de speranță în sufletul conducerii sau a staff-ului acestei formații. Cu toate acestea, fotbaliștii Bragei au recunoscut valoarea mai mare a formației franceze, dar nu și-au negat propria valoare, aceasta arătând-o chiar etapa trecută pe terenul celor de la Guimaraes, când a reușit să se impună cu scorul de 0-5, rezultat ce ar trebui să îi pună iar pe picioare înaintea unui asemenea duel european.

Echipa probabilă: Matheus – Seqeuira,Melo da Silva,Wilemen da Silva,Marcelinho Goiano – Vukcevic,Danilo – Eduardo,Horta,Esgaio – Dias Fernandes

Olympique Marseille se deplasează în Portugalia în poziția de echipă aproape calificată care numai poate pierde locul din optimile de finală datorită rezultatului din tur. Formașia condusă de la margine de spaniolul Rudi Garcia a reușit să o învingă pe Braga cu un scor de 3-0 care nu ar trebui să mai creeze niciun fel de emoție în rândul jucătorilor sau al suporterilor, mai ales că tocmai aceștia au reușit acest lucru. Partida a fost dominată în toate cele 90 de minute, ne lăsând nimic de interpretat, iar acest lucru este de lăudat pentru Payet&Co, pe aceștia așteptându-i dueluri din ce în ce mai grele. Campionatul se derulează foarte bine pentru OM, aceasta aflându-se tocmai pe poziția a 2-a, lucru greu de crezut că se va realiza la începutul sezonului, dar aparent lucrurile în acest moment sunt în favoarea alb albaștrilor. Anul 2018 se pare că îi priește pe deplin lui OM deoarece a reușit să nu piardă niciun joc în aceste aproape două luni, lucru greu de anticipat la începutul anului.

Echipa probabila : Mandanda -Sarr, Rami, Abdennour, Sakai  -Anguissa , Gustavo,Thauvin, Njie, Payet-Germain

Braga va încerca să realizeze un joc foarte bun în fața suporterilor, dar calificarea este foarte greu de întors deoarece nu cred că va putea să schimbe absolut toate defectele în doar câteva zile. OM are mai multă experiență și mai multă valoarea în cadrul lotului, iar acest lucru va conta decisiv în acest duel pentru calificarea în optimile de finală ale UEL.

Pronostic Braga-Olympique Marseille: ambele marchează

COTA 1,7

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>