Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal Bradford-Wigan-League One 14.03.2018

Ponturi fotbal Bradford-Wigan-League One 14.03.2018

Partida din League One programată miercurea aceasta de la ora 21:45 face parte din runda cu numărul 34 la aceea vreme, dar din cauza unor probleme meteorologice a fost fixată pe data de 14 martie. Este vorba de jocul dintre Bradford și Wigan. Cele două formații se află în prima jumătate a clasamentului, una dintre ele fiind în luptă directă pentru promovare, iar cealaltă încercând să recupereze diferența de puncte.

Bradford, gazda acestei dispute, pleacă cu a doua șansă la casele de pariuri deși are de partea sa aportul fanilor, aceasta nu deține cea mai bună formă care să îi permită să spere la un rezultat pozitiv, mai ales că va întâlni un adversar extrem de dificil. Formația condusă de pe bancă de Simon Grayson se află pe poziția a 10-a cu 50 de puncte. Locul din acest moment a uimit întreaga suflare din Bradford. Echipa lor favorită se afla la un moment dat în primele trei formații,iar ulterior prin aceea delăsare în multe partide, a ajuns să ocupe o poziție ce a scos-o destul de mult din cărțile pentru promovare. Ultima victorie obținută de aceasta s-a înregistrat abia pe 1 ianuarie 2018, fix în prima zi a noului an în deplasarea de la Fleetwood. De atunci, singurele rezultate pozitive au fost cele de egalitate care au menținut-o în prima jumătate a League One. Ocupa locul 22 în clasamentul echipelor de acasă, Bradford ne realizând partide foarte bune pe arena proprie, punctele lipsând cu desăvârșire.

Wigan Athletic se deplasează pe Valley Parade cu dorința de a se menține în lupta pentru promovarea în Championship. Formația condusă de la margine de Paul Cook pornește cu prima șansă la câștigarea jocului datorită unui lot mult mai competitiv și mai în formă decât cel al adversarei. Wigan ocupă poziția a 3-a cu 68 de puncte, fiind la doar trei distanță de o calificare directă în următorul eșalon englez. Aceasta trece prin aceeași perioadă cu formația adversă. Acum câteva luni ocupa prima poziție în League One, dar printr-o lipsă gravă de concentrare în cea mai mare parte a partidelor, au făcut-o să piardă puncte extrem de importante și să aterizeze doar pe locul 3. O singură victorie în ultimele cinci jocuri. După succesul de pe teren propriu în fața lui Rochdale cu 1-0, au urmat două rezultate de egalitate destul de spectaculoase, 2-2 cu Blackburn și 3-3 cu Scunthorpe, arătând dorința de a se lupta până la capât pentru a prinde trenul spre Championship.

Echipa care pare să fie mai motivată este cea din Greater Manchester care deține totodată și un moral mai bun. Chiar dacă nu se descurcă spectaculos în ultima vreme, aceasta are mari șanse să se impună în fața unui Bradford care cu siguranță nu va mai reuși să se regăsească până la finalul sezonului. Voi miza pe o victorie a trupei lui Paul Cook.

Pronostic Bradford-Wigan: 2 solist

COTA 1,83

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>