Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Ponturi fotbal Botosani-Dinamo-Liga1 17.03.2018

Ponturi fotbal Botosani-Dinamo-Liga1 17.03.2018

Cel mai interesant meci din cadrul play-out-ului din Liga 1 este cel programat sâmbăta aceasta de la ora 20:45 dintre FC Botoșani și FC Dinamo București. Cele două echipe se luptă pentru a câștiga acest play-out, fiind totuși o dezamăgire pentru ambele că se luptă pentru un asemenea obiectiv. Partida are să fie destul de încrâncenată exact cum a fost de fiecare dată în Moldova.

FC Botoșani, gazda acestei dispute, pleacă ușor cu prima șansă la câștigarea jocului datorită faptului că are terenul propriu de partea sa. Moldovenii antrenați de Costel Enache nu au nimic în plus față de echipa bucureșteană, forma de moment și locul din clasament fiind aproape identic cu cele ale dinamoviștilor. Botoșani a început cu 20 de puncte play-out-ul și a reușit să înregistreze doar un rezultat de egalitate în prima etapă contra celor de la Juventus București, scor 0-0. Jocul acesteia nu a fost unul foarte bun, reușind să își creeze câteva ocazii de poartă, dar ne având jucători cu luciditate în momentul respectiv. Pe teren propriu au realizat mereu partide bun, fiind o nucă tare în ținutul moldovenesc.

FC Dinamo București vine cu autocarul până în Botoșani cu gândul să obțină un nou succes care să asigure liniștea la clubul dinamovist. Aceasta liniște pare greu de crezut că se poate instala tot odată deoarece ratarea play-off-ului este prilej de a rezolva probleme existente la clubul Dinamo, probleme care ar trebui să dispară până la începutul sezonului următor pentru a înțelege atât suporterii cât și jucătorii în sine la ce trage acest club. Venirea lui Florin Bratu a temperat puțin atmosfera, și iată cum acesta a încercat o reconstrucție cu jucători tineri. În victoria de pe teren propriu contra celor de la Gaz Metan Mediaș, mitraliera a introdus o parte din pepiniera lui Dinamo în teren, câțiva remarcându-se în mod plăcut, Moldoveanu reușind chiar să marcheze pentru prima oară în Liga 1. Și de această dată, Florin Bratu vrea să mai testeze câțiva tineri pentru a vedea exact care este lotul pentru sezonul viitor.

Ambele formații sunt în cautarea victoriei, dar niciuna nu pare să joace la capacitate maxime, Dinamo și Botoșani ne reușind să iasă din șocul ratării play-off-ului. Vom avea parte de un meci cu foarte multe faulturi așa cum ne-am obișnuit pe stadionul din Moldova, fanii sperând totuși și la câteva goluri. Voi miza pe o victorie a dinamoviștilor care dacă își vor practica jocul, cu siguranță va avea cel mai mult de câștigat, și anume cele trei puncte.

Pronostic Botoșani-Dinamo: 2 solist

COTA 2,6

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>