Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Ponturi fotbal Botoșani-CSMS Iași-Cupa României 13.03.2018

Ponturi fotbal Botoșani-CSMS Iași-Cupa României 13.03.2018

Ultima partida din sferturile Cupei României a fost programată abia marțea aceasta de la ora 17:30. Este cea dintre FC Botoșani și CSMS Iași. Cele două echipe care provin din zona Moldovei își doresc să acceadă în penultima fază a acestei competiții ma ales că doar o echipă de top a rămas și anume Craiova. Suporterii speră să aibă parte de o partidă disputată, aceasta fiind deschisă oricărui rezultat.

FC Botoșani, gazda acestui meci, pornește favorită la câștigarea jocului datorită terenului propriu care întotdeauna a reprezentat un mare ajutor pentru echipa botoșăneană. Formația condusă de la margine de Costel Enache nu a reușit să participe nici în acest an în play-off, iar lucruruile ajung să se complice destul de mult pentru aceasta, deși echipele din zona roșe nu reprezintă chiar o amenințare. Ocupă locul 1 în play-out cu 21 de puncte, debutând weekendul acesta cu un rezultat de egalitate în fața celor de la Juventus Colentina. Chiar dacă atitudinea jucătorilor va fi cu mult schimbată deoarece în joc este vorba de un trofeu, botoșănenii au nevoie de un alt suflu pentru a spera la victorie deoarece în ultima vreme jocul nu a excelat sub niciun chip. Din decembrie și până în acest moment, FC Botoșani a reușit doar o victorie, aceea venită contra celor de la Gaz Metan, nici în acel moment ne practicând un joc grozav.

Echipa probabilă: Cobre-Ungurușan,Miron,Plămadă,Mușat-Cucu,Țincu-Roman,Moruțan,Chitoșcă-Axente

CSMS Iași a reușit un lucru incredibil anul acesta prin calificarea în play-off, fapt ce a lasat-o pe Dinamo în afara acestuia. Formația condusă de pe bancă de Flavius Stoican nu a început așa cum și-ar fi dorit campionatul, dar odată cu omogenizarea ieșenilor, aceștia au reușit rezultate care au ridicat speranțe pentru locurile fruntașe. Forma maximă au atins-o odată cu revenirea din vacanța de iarnă când au reușit 3 victorii consecutive împotriva unor formații destul de modeste, dar care au contat decisiv în atingerea visului. Primul meci din play-off s-a derulat din punct de vedere al jocului destul de bine pentru formația lui Stoican, dar din păcate nu a adus niciun punct în economia clasamentului. CSMS Iași a pierdut în fața lui CFR Cluj datorită golului marcat de Omrani în ultimul minut de joc, scorul înregistrat fiind 2-1. Acest lucru nu ar trebui să îi demoralizeze pe Cristea&Co care sunt pregătiți să continue cât se poate de mult în Cupa României mai ales că se vor lovi de echipe accesibile, Craiova fiind singura dificilă în acest context.

Echipa probabilă: Rusu-Bădic,Frăsinescu,Jagodinskis,Bosoi-Cioinac,Mihăescu-Platini,Zaharia,Chelaru-Cristea

Ambele formații moldovene își doresc această calificare deoarece pt ambele ar reprezenta o performanță uriașă. Botoșaniul lui Costel Enache și Iașiu lui Stoican sunt pregătite să realizeze o partidă foarte bună. Aceasta este deschisă oricărui rezultat, deși analizând după joc, ieșenii au un oarecare avantaj. Voi miza pe calificarea acestora fiind o echipă mult mai agresivă și mai competitivă odată cu revenirea din pauză de iarnă.

Pronostic Botoșani-Iași: se califică Iași

COTA 2,1

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>