Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Bordeaux-Rennes-Ligue1 17.03.2018

Ponturi fotbal Bordeaux-Rennes-Ligue1 17.03.2018

Runda cu numărul 30 din Franța se pregătește a fi una extrem de disputată deoarece va avea în componență multe partide interesante, echipe echilibrate care urmează să se înfrunte. Unul dintre aceste dueluri este cel programat de la ora 18:00 dintre Bordeaux și Rennes. Cele două formații sunt apropiate în clasament, ambele trec prin aceleași momente bune, iar acest lucru nu are decât să presimtă o partidă foarte interesantă, învingătoarea fiind greu de anticipat.

Bordeaux, gazda acestei dispute, pleacă cu prima șansă la câștigarea jocului datorită terenului propriu care de multe ori a fost extrem de important, chiar dacă jocul nu este chiar în creștere. Echipa condusă de pe bancă de Gus Poyet nu realizează campionatul dorit, acest lucru fiind observabil prin prisma locului ocupat în clasament. Bordeaux se află pe poziția a 9-a în Ligue1 cu 37 de puncte acumulate până în acest moment, ne mai având nicio șansă să prindă cupele europene. Practic sezonul este compromis pentru formația lui Poyet care acum joacă doar pentru spectacol. Ultimele rezultate întregistrate de Bordeaux nu s-au soluționat cu victorii, și nici cu partide prea grozave reușite de aceasta. Două egaluri și două înfrângeri este statistica ultimelor patru jocuri. După înfrângerea de pe Stade Louis în fața monegascilor, Bordeaux a reușit un egal pe teren propriu contra celor de la Angers. De această dată va avea în față un adversar mult mai periculos care va pune cu siguranță probleme.

Rennes se deplasează pe stadionul Matmut Atlantique cu dorința de a continua seria pozitivă de rezultate înregistrate în ultima vreme. Aceasta pleacă cu șansa a doua la câștigarea partidei, dar acest lucru îi motivează și mai mult pe fotbaliștii lui Rennes. Echipa antrenată de Sabri Lamouchi nu realizează nici ea sezonul dorit, o calificare europeană ar fi adus un zâmbet pe chipul suflării din Rennes. În acest moment, Rennes se află în aceeași situație cu adversara sa, campionatul terminându-se datorită șanselor reduse de a mai atinge obiectivul. Chiar dacă se află pe locul 6, aceasta are doar 42 de puncte, fiind la 12 distanță de ultimul loc de UEL. Spectacolul și plăcerea de a juca fotbal îi mai fac pe fotbaliștii lui Rennes să se bucure de meciurile rămase, mai ales că un loc mai sus în clasament reprezintă un spor de activitate mai mare. Astfel că, în ultimele cinci jocuri, Rennes a înregistrat 3 victorii și 2 egaluri, reușind să primească doar trei goluri. După victoria de la Amiens cu 0-2, formația lui Lamouchi a remizat doar pe teren propriu contra celor de la Etienne. În deplasare se descurcă ceva mai bine decât pe terenul de acasă, acumulând circa 22 de puncte și având un golaveraj de 23-20.

Ambele formații au șansa lor în această dispută, niciuna dintre ele ne având lucruri deosebite în plus. Bordeaux va profita de terenul propriu ca să pună presiune pe adversar, iar Rennes va încerca să practice fotbalul lor specific mai ales că nu va putea să existe vreun stres datorită locului ocupat în clasament. Voi miza pe un meci cu goluri în care ambele vor reuși să marcheze.

Pronostic Bordeaux-Rennes: ambele marchează

COTA 1,90

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>