Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Betis-Espanyol-Primera Division 17.03.2018

Ponturi fotbal Betis-Espanyol-Primera Division 17.03.2018

Runda cu numărul 29 are pregătite în principiu partide foarte echilibrate, între echipe aflate în aceeași zonă a clasamentului. Una dintre acestea este cea dintre Real Betis și Espanyol. Meciul ce este programat de la ora 21:45 pe VillaMarin va alinia două formații aflate în zone de diferite în La Liga, dar care urmăresc același lucru: cupele europene.

Real Betis, gazda acestei partide, pleacă la casele de pariuri cu prima șansă datorită terenului propriu, dar și a lotului care pare mult mai bine închegat decât al adversarei. Cu toate acestea, formația antrenată de Quique Setien nu traversează o perioadă prea bună care să îi asigure din start succesul. Betis se află pe locul 8 cu 40 de puncte având o șansă să prindă ultima poziție de UEL deoarece o despart doar 4 puncte de Villareal. Cu toate acestea, jocul nu este cel mai încântător. Doar două victorii în ultimele patru jocuri, destul de puțin dacă ne raportăm la începutul fulminant de an când a reușit partide incredibile. Chiar dacă a pierdut pe Mestalla cu 2-0, acest lucru nu i-a demoralizat, reușind ulterior o victorie importantă pe terenul lui Alaves, scor 1-3, rezultat care le va da încredere fotbaliștilor lui Setien înaintea acestui joc.

Espanyol vine până în Sevilla cu gândul să continue seria extraordinară de rezultate care o traversează în acest moment. Clubul nu este deranjat de faptul că este considerat outsider-ul partidei, lucru pe care îl dorește să îl contrazică printr-o prestație de nota 10. Formația antrenată de Quique Sanchez Flores are parte de o lună și ceva numai de rezultate fără înfrângere. Ultimele jocuri, cel puțin din luna aceasta, au adus puncte foarte prețioase care au propulsat-o până pe locul 13, având 35 de puncte în acest moment. Catalanii se află la jumătatea distanței față de retrogradare, dar și față de cupele europene, dar la cum se prezintă, aceștia trag spre o poziție de mai sus, totuși având nevoie de mult noroc și eficiență în partidele rămase pentru a ajunge până acolo. Victoria din etapa trecută în fața bascilor de la Sociedad poate reprezenta în continuare o stare foarte bună de joc pe care o vor transmite prin jocul acestora. Din păcate, Espanyol nu a reușit decât o victorie în acest sezon în deplasare, fiind puțin probabil că poate învinge pe VillaMarin.

După statistici și rezultate, fiecare formație are șansa sa în acest joc, dar lucrurile par să se îndrepte spre o direcție destul de clară: Betis. Echipa lui Quique Setien este stăpână pe ea când vine vorba de terenul propriu și de provocarea pe care o are de trecut în fața catalanilor de la Espanyol. Chiar dacă în tur, aceștia s-au impus, Betis vrea să facă uitat acel rezultat și să se impună în fața suporterilor.

Pronostic Betis-Espanyol: 1 solist

COTA 2,2

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>