Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal Barcelona B – Osasuna – Segunda Division 25.03.2018

Ponturi fotbal Barcelona B – Osasuna – Segunda Division 25.03.2018

Segunda Division își deschide porțile în etapa cu numărul 32 cu o serie de partide ce se anunță destul de disputate mai ales că se aproprie finalul de sezon, iar lupta la promovare și respectiv retrogradare privește destul de multe formații. Una dintre aceste partide este Barcelona B contra celor de la Osasuna, echipe care se luptă pentru obiective diferite: retrogradere respectiv promovare.

Barcelona B, gazda acestei dispute, nu deține niciun avantaj față de formația oaspete, fapt ce va conduce la un joc ce va fi greu de stabilit învingătoarea. Este bine cunoscut faptul că echipa catalană nu poate promova în primul eșalon deoarece acolo mai activează o formație, prima echipa a clubului din Barcelona, dar aceasta nu trebuie să fie la lupta pentru retrogradare. Din păcate, aceasta se află pe locul 15 cu 32 de puncte, având 5 puncte diferență față de prima ocupantă a zonei roșii, Leonesa. Lucrurile nu se prezintă foarte dramatic pentru această formație deoarece în ultimele 10 partide, a reușit să piardă doar două jocuri, izbutind 4 victorii și respective tot atâtea egaluri. Barcelona B trebuie să înceapă să mai câștige jocuri deoarece acumulând doar un punct pe meci nu o va ajuta prea mult în lupta pentru rămânerea în Segunda.

Osasuna se deplasează în Catalunia cu dorința de a scoate un rezultat favorabil care să o aproprie de zona de play-off. Echipa condusă de pe bancă de Diego Martinez pleacă ușor din postura de outsider deoarece nu va avea de partea sa publicul,dar acest lucru nu ar trebui să conteze prea mult dacă formația din Pamplona este convinsă că poate scoate chiar victoria. Osasuna se poziționeză pe locul  10 cu 47 de puncte, fiind la doar 2 distanță de ultima poziție de play-off. Intervalul de puncte este unul mic care se poate recupera în timp, dar Osasuna are nevoie de altceva pentru a izbuti promovarea. Constanța în rezultate pozitive și o apărare mult mai solidă deoarece fiecare punct va conta decisive în această luptă pentru accederea în Primera.

Ambele formații sunt pregătite să își arate forțele în acest joc, dar lucrurile cred că se vor îndrepta spre același scenariu ca în turul sezonului când au remizat cu scorul de 2-2. Voi miza pe aceeași manieră de joc, una deschisă cu multe faze de poartă în care ambele vor reuși să marcheze.

Pronostic Barcelona B-Osasuna: ambele marchează

COTA 1,95

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>