Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Barcelona-Athletic Bilbao-Primera Division 18.03.2018

Ponturi fotbal Barcelona-Athletic Bilbao-Primera Division 18.03.2018

Runda cu numărul 29 din Primera Division va avea în componență un joc ce se anunță extrem de disputat, între două formații ce au oferit mereu partide spectaculoase. Este vorba de FC Barcelona și Athletic Bilbao care se vor întâlni de la ora 17:15 pe Camp Nou și promit un joc cu multe reușite.

FC Barcelona este clar favorita certă la câștigarea jocului datorită terenului propriu, dar și prin faptul că lotul extratereștrilor este cu mult peste cel al bascilor. Sezonul realizat de echipa lui Ernesto Valverde este unul foarte bun până în acest moment, existând șansa realizării unei duble din punct de vedere al trofeelor. În acest moment, Barcelona este lider în Primera Division cu 72 de puncte, fiind la 8 distanță de locul secund. Astfel, șansele ca trupa lui Valverde să ia campionatul sunt foarte mari, mai ales că jocul prestat de aceasta este unul din ce în ce mai complet. Ultimele rezultate confirmă acest lucru. Chiar dacă nu a mai realizat partide spectaculoase cum obișnuia în trecut, Barcelona este scurtă și la  obiect când vine vorba de Liga BBVA, cele trei puncte fiind cele mai importante, observând că aceasta nu a pierdut până la urmă niciun joc în acest sezon. Cele două goluri care au decis partida de la Malaga au fost marcate foarte rapid de extratereștrii care ulterior au închis jocul pentru a se pregăti de londonezii din UCL. Formația lui Conte a fost răpusă pe Camp Nou datorită jocului impecabil realizat de Lionel Messi care a doborât-o singur pe Chelsea. În aceste condiții, catalanii au toate șansele să se impună în acest joc.

Athletic Bilbao se deplasează pe Camp Nou cu gândul să obțină măcar un punct în fața Barcelonei. Formația bască este conștientă de diferența de valoare existentă între cele două formații, dar speră să prindă o zi bună și să pună în aplicare absolut tot ce a pregătit la antrenamente. Echipa antrenată de Jose Angel Ziganda nu realizează sezonul dorit, fiind totuși pe un loc mai aproape de zona europeană decât de cea a retrogradării. Cu 35 de puncte și aflându-se pe poziția a 12-a, Bilbao este pregătită să acumuleze cât mai multe puncte până la finalul sezonului pentru a încerca să prindă ultimul de UEL, fiind 9 puncte între basci și Villareal. Jocul prestat în ultimele partide este unul încurajator. Cu 7 puncte acumulate din 12 în ultimele patru jocuri, Bilbao are nevoie de prospețime în joc și de mai multă luciditate la finalizare pentru a izbuti să obțină mai multe puncte.

Catalanii au toate atuurile necesare pentru a se impune în acest duel. Ultimele partide dintre ele s-au încheiat cu victoria Barcelonei. Un lucru interesant este faptul că aceasta nu a mai pierdut în fața lui Bilbao pe teren propriu de 17 ani, fapt ce nu cred că se va realiza tocmai în această duminică.

Pronostic Barcelona-Bilbao: 1&3+

COTA 1,50

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>