Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal Aue-Furth-Bundesliga2 19.03.2018

Ponturi fotbal Aue-Furth-Bundesliga2 19.03.2018

Poate cel mai interesant duel din etapa cu numărul 27 din Bundesliga2 este cel programat lunea aceasta de la ora 21:30 dintre Aue și Furth. Ambele echipe sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării fapt ce va face ca această partidă să fie una extrem de spectaculoasă și încrâncenată deoarece un rezultat negativ pentru una dintre echipe ar putea să o scoată din lupta pentru rămânerea în liga secundă.

Aue, gazda acestei dispute, pleacă la casele de pariuri cu prima șansă doar prin prisma terenului propriu deoarece restul elementelor coincid cu cele ale adversarei. Echipa antrenată de la margine de Hannes Drews în fiecare an a avut probleme cu zona retrogradării, practic având o conduită de la care din păcate nu s-a abătut: rămânerea în eșalonul secund din Germania. Locul ocupat în acest moment este cel de retrogradare, fiind la doar trei puncte distanță de salvare, chiar de adversara din această seară. Și ca în fiecare an, odată cu finalul de sezon, echipa s-a reușește să se redreseze și să obțină punctele de care are nevoie. Astfel se poate observa cum a reușit să nu piardă niciun joc timp de cinci etape, într-adevăr reușind doar o singură victorie, restul reprezentând egaluri. Union Berlin și Sandhausen au fost ultimele echipe care s-au confruntat cu Aue, ambele remizând cu aceasta. Se poate observa dorința formației gazdă de a obține măcar un punct din fiecare meci deoarece știe că absolut orice punct este important. Pe teren propriu a obținut 19 puncte din totalul de 30, fapt ce dovedește a fi o echipă foarte bună pe arena din orașul local.

Furth se deplasează pe terenul celor de la Aue cu dorința de a reuși un rezultat pozitiv care să o depărteze și mai mult de zona retrogradării. Echipa antrenată de Damir Buric deși pornește cu șansa a doua la câștigarea jocului, aceasta are încredere în forțele proprii că poate pleca înapoi cu toate cele trei punct. În acest moment se află pe ultima poziție ce o păstrează în Bundesliga2, având 33 de puncte și fiind la doar trei de adversara din această seară. Din fericire pentru staff și pentru suporteri, echipa lor traversează cea mai bună formă din acest sezon, înregistrând patru victorii în ultimele cinci jocuri, un procentaj care a ridicat-o enorm de mult în clasament. Practic, această revenire poate reprezenta salvarea lui Furth de la retrogradare, eșalonul trei fiind la un moment un loc pe care era inevitabil să îl ocolească. În 2018 a pierdut un singur meci și acela contra celor de la Ingolstadt. Restul partidelor au adus punct sau puncte care i-au dat speranțe că se poate salva. După victoria surprinzătoare de la Nurnberg, a urmat un alt succes important în fața celor de la Kaiserslauten, chiar etapa trecută.

Pentru Aue este un meci crucial deoarece o înfrângere îi poate distruge o speranță de a se salva de la retrogradare. Echipa lui Drews va trebui să știe foarte clar cum să abordeze un asemenea joc, mai ales că o va avea în față pe cea mai în formă trupă din eșalonul secund. Astfel că voi miza pe un joc în care ambele echipe vor reuși să marcheze fiind sigur chiar că meciul nu se va putea termina cu un scor de egalitate.

Pronostic Aue-Furth: ambele marchează

COTA 1,93

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>