Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga Europa / Ponturi fotbal Atletico Madrid-Copenhaga-Europa League 22.02.2018

Ponturi fotbal Atletico Madrid-Copenhaga-Europa League 22.02.2018

Cel mai dezechilibrat duel din șaisprezecimile Europa League este cel dintre Atletico Madrid și FC Copenhaga. Meciul din tur s-a încheiat cu un neverosimil 1-4 în favoarea madrilenilor, fapt ce spulberă o șansă a nordicilor la calificare.

Atletico Madrid, gazda partidei din retur, o așteaptă Wanda Metropolitano pe FC Copenhaga din postura de favorită certă, așa cum s-a întâmplat și în meciul din tur. Formația condusă de Diego Simeone a reușit să câștige partida de pe terenul celor de la Copenhaga cu un scor ce le permite acum să viseze la următoarele finale ce o vor aștepta. 4-1 a fost scorul înregistrat pe tabelă, iar șansele de a pierde această calficare sunt aproape inexistente, nordicii neavând atâta experiență în a gestiona un astfel de rezultat, în schimb madrilenii da. În campionat, lucrurile nu stau chiar așa cum își doreau toți din suflarea lui Atletico. Formația lor favorită deși se află pe locul 2 în La Liga, șansele de câștiga campionatul sunt extrem de reduse, doar printr-o minune s-ar putea întâmpla acest lucru. Forma lui Griezmann&Co este una în ascensiune, aceștia reușind patru victorii în campionat, fapt ce le va menține moralul ridicat și pentru acest joc în care nu își fac mari emoții.

Echipa probabilă: Oblak –Vrsaljko, Savic, Godin ,Hernandez – Koke, Niguez, Thomas ,Correa -Griezmann,Gameiro

Copenhaga, oaspetel acestui joc, se deplasează tocmai în Spania pentru a reuși un alt miracol în fotbalul European. Deși sunt conștienți că este aproape imposibil să întoarcă un asemenea scor, jucătorii lui Copenhaga speră că vor reuși să iasă cu capul sus din acest joc retur. Formația condusă de pe bancă de Stale Solbakken nu a realizat o partidă grozavă pe teren propriu, pierzând meciul tur cu scorul de 1-4 în favoarea madrilenilor, deși reușiseră să deschidă scorul. Participând an de an în competițiile europene, echipa nordică a acumulat destul de multă experiență, mai ales în a gestiona presiunea de pe umerii săi, și tocmai acest lucru poate să le dea încredere fotbaliștilor de la clubul din Danemarca că pot veni pe Wandra Metropolitano cu un tonus foarte bun de joc. În campionat lucrurile se prezintă cum nu se putea mai rău. Copenhaga se află tocmai pe poziția 5, la 21 de puncte de Midtjylland, lider care a reușit să o învingă chiar în ultima etapă cu scorul de 3-1.

Echipa probabilă: Olsen-Ankersen,Vavro,Luftner,Boilesen-Verbic,Kvist,Zeka,Falk Jensen-Santander, Sotirou

Madrilenii pornesc favoriți în această întâlnire, dar tocmai că au un avantaj destul de consistent îl poate determina pe Cholo Simeone să schimbe puțin echipa pentru a odinhi câțiva jucători. Cred că vom asista din nou la o partidă cu goluri, nordicii neavând alt scop în acest joc.

Pronostic Atletico-Copenhaga: peste 2,5 goluri

 COTA 1,68 

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>