Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga Europa / Ponturi fotbal Athletic Bilbao-Spartak Moscova-Europa League 22.02.2018

Ponturi fotbal Athletic Bilbao-Spartak Moscova-Europa League 22.02.2018

Un duel ce va fi extrem de interesant de urmărit privește două formații cu nume în fotbalul european și care se vor duela pentru o calificare în optimile de finală ale Europa League. Este vorba de jocul dintre Athletic Bilbao și Spartak Moscova, meciul tur încheiându-se cu scoru de 1-3 în favoarea spaniolilor care pornesc cu prima șansă la calificare.

Athletic Bilbao pornește cu prima șansă la câștigarea partidei, dar și în obținerea calificării deoarece a demonstrat în meciul de la Moscova că a rămas o forță în fotbalul din Europa și că poate repeta parcursul din 2012 când a ajuns în finală chiar la București. Formația condusă de Jose Angel Ziganda deși realizează un sezon extrem de slab în La Liga neavând nicio șansă să ajungă pe un loc de cupă europeană în stilul în care se mișcă lucrurile, singura speranță este câștigare trofeului de UEL. Lucrurile sunt extrem de complicate, dar în definitiv orice formație are șansa ei dacă vrea să creadă în ea, exact ca Bilbao. San Mames va fi plin pentru acest joc extrem de important, iar cu siguranță fanii bascilor vor creea o atmosferă de va creea multă emoție în rândul rușilor. Chiar dacă au pierdut pe terenul celor de la Madrid etapa trecută, formația lui Ziganda nu are voie să sperie de acest lucru ci trebuie să își păstreze motivația pentru a se putea impune în detrimentul moscoviților.

Echipa probabilă: Herrerin – Saborit,Laporte,Nunez,Lekue – Iturraspe,Rico – Williams,Garcia,Susaeta – Aduriz

Spartak Moscova zboară tocmai în Spania pe San Mames cu gândul să obțină o calificare istorică pe stadionul bascilor de la Bilbao. Deși lucrurile au luat o întorsătură foarte ciudată în meciul tur, nici rușii nu s-au așteptat la un asemenea deznodământ, tot ei promit o revanșă ce va reuși să o trimită pe Spartak în optimile de finală. Pare un lucru greu de crezut, dar moscoviții sunt pregătiți să realizeze această minune fotbalistică și să lase colosul spaniol acasă. Dacă ar fi avut mai multe meciuri în picioare, lucrurile ar fi stat cu totul altfel, dar chiar și așa, Spartak a avut mult mai multe ocazii față de adversara sa, chiar și o posesie mult superioară ce nu era de așteptat dacă privim la jocul practicat în general de basci. Formația lui Massimmo Carrera este conștientă că îi va fi foarte greu în acest joc, dar numai printr-o concentrare deplină și o seriozitate în joc poate triumfa pe super arena din Bilbao.

Echipa probabilă: Selikhov-Dzkhiya,Bocchetti,Tasci,Eschchenko-Glushakov,Fernandao-Promes,Adriano,Zobnin-Ze Luis

Ambele formații își doresc să se califice în fazele superioare, Bilbao având o șansă în plus datorită rezultatului din tur. Voi miza pe aceeași manieră de joc din meciul trecut, fiind de părere că Spartak Moscova va reuși un meci mare pe San Mames și va reuși să marcheze cel puțin două goluri pe această arenă.

Pronostic Bilbao-Spartak Moscova: peste 2 goluri marcate de oaspeți

COTA 5

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>